Yandex Metrica

Ahmet Çakar'dan Miss Turkey 2024 birincisi İdil Bilge hakkında çirkin yorum

Ahmet Çakar'dan Miss Turkey 2024 birincisi İdil Bilge hakkında çirkin yorum

Miss Turkey 2024 güzellik yarışmasında birinci olan İdil Bilge hakkında sosyal medyada hakarete varan yorumlar yapıldı. Sosyal medyada hakarete varan yorumlar yapanlar kervanına ünlü hakem yorumcusu Ahmet Çakar da katıldı. Ahmet Çakar, yaptığı yorumda "Ben kızımıza çirkin demiyorum; sevimli, tatlı, iyi huylu olabilir ama Türk genç kızını güzel olarak temsil etmesi.. Dalga mı geçiyorsunuz, ben temsil etsem daha iyi be." sözleriyle büyük şaşkınlık yarattı.

Yaşam

12.09.2024, 14:38

Miss Turkey 2024 güzellik yarışmasının birincisi dün akşam belli oldu. Miss Turkey güzellik yarışmasını 2 numaralı aday İdil Bilgen kazandı ve Türkiye güzeli ünvanını elde etti.

Ülkemizi Miss World'de temsil edecek olan 1.80 boyundaki İdil Bilgen, aynı zamanda Koç Üniversitesi Tıp Fakültesi mezunu.

Türkiye güzeli seçilen İdil Bilgen’in Kiev Büyükelçisi Levent Bilgen'in kızı olduğu ortaya çıktı.

Konuya ilişkin Miss Turkey'den yapılan açıklamada "Tebrikler İdil, Türk kadınını en güzel şekilde dünyaya tanıtacağına inanıyoruz. Tacını devreden Miss Turkey World 2022 Nursena Say’a teşekkür ederiz." ifadeleri kullanıldı.

Akıllara durgunluk veren olay! Tedavi için hastaneye gitti, ölü olduğunu öğrendi! Akıllara durgunluk veren olay! Tedavi için hastaneye gitti, ölü olduğunu... Haberi Görüntüle

SOSYAL MEDYADA HAKARETE VARAN ÇİRKİN YORUMLAR

Yarışmada birinci seçilerek Türkiye güzeli ünvanını alan İdil Bilge, sosyal medyada çok konuşuldu. İdil Bilge'nin güzel olmadığı ve yarışmayı kazanmayı hak etmediği şeklinde paylaşımlar yapıldı. Sosyal medya kullanıcıları, Miss Turkey 2024 yarışmasını birincilikle bitiren 21 yaşındaki güzel hakkında hakarete varan yorumlar yapıldı. 

Lisenin altında servet yatıyor! Okulun altında 9 milyon yıllık fosil hazinesi bulundu! Lisenin altında servet yatıyor! Okulun altında 9 milyon yıllık fosil... Haberi Görüntüle

AHMET ÇAKAR: BEN TEMSİL ETSEM DAHA İYİ

Sosyal medyada hakarete varan yorumlar yapanlar kervanına ünlü hakem yorumcusu Ahmet Çakar da katıldı. Ahmet Çakar, yaptığı yorumda "Ben kızımıza çirkin demiyorum; sevimli, tatlı, iyi huylu olabilir ama Türk genç kızını güzel olarak temsil etmesi.. Dalga mı geçiyorsunuz, ben temsil etsem daha iyi be." sözleriyle büyük şaşkınlık yarattı.

Habere Tepki Ver

2

0

0

0

0

0

1

0

Yorumlar (0)

Recep KIYATSIL

TRHaber.com - Yaşam


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading