Yandex Metrica

Sitede Ara

Ahu Tuğba'nın kızından tüyler ürperten açıklama! Annesinin son anlarını anlatı: Yanına gittiğimde...

Ahu Tuğba'nın kızından tüyler ürperten açıklama! Annesinin son anlarını anlatı: Yanına gittiğimde...

Yeşilçam'ın usta sanatçılarından olan Ahu Tuğba Miami'deki evinde kızı Anjelik tarafından geçtiğimiz akşam ölü bulunmuştu. Acı haberi Nuri Alço sosyal medya hesabından duyururken kızı ise annesinin son hali hakkında yürek burkan açıklamada bulundu.

Yaşam

02.09.2024, 14:05

Oynadığı filmlerle Türk sinemasına damga vurmuş 69 yaşındaki Ahu Tuğba, geçtiğimiz aylarda Amerika'da trafik kazası geçirmiş, birçok ameliyat sonrası toparlanamamıştı. İleri derecede astım ve KOAH hastası olan ünlü oyuncu Ahu Tuğba Miami'deki evinde kızı Anjelik tarafından ölü bulunmuştu.

4 Eylül 2024 burç yorumları: Koç, Boğa, İkizler, Yengeç,Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova, Balık burcu... 4 Eylül 2024 burç yorumları: Koç, Boğa, İkizler, Yengeç,Aslan, Başak,... Haberi Görüntüle

ÖLÜMÜNÜ NURİ ALÇO DUYURMUŞTU

Ölüm haberini kızı Anjelik ise, Ahu Tuğba'nın en yakın arkdaşı Nuri Alço'ya duyurmuştu. Nuri Alço sosyal medya hesabından Ahu Tuğba'nın ölümüne ilişkin, "İstanbul'a getirmeye çalışıyoruz. Konsolosluklara devreye sokmaya çalışıyoruz. Daha dün konuştum kendisiyle, nefes almakta zorlanıyordu. Astımı vardı. Vefatından bir gün önce kızı Anjelik zorla doktora götürmek istemiş ama Ahu, 'Geçer' deyip, gitmemiş. Kızı sabah yatakta annesini hayatını kaybederken görmüş" demişti.

Hadise'nin kalça dansı sosyal medyayı ayağa kaldırdı! Eleştiri oklarının hedefi oldu! Hadise'nin kalça dansı sosyal medyayı ayağa kaldırdı! Eleştiri oklarının hedefi... Haberi Görüntüle

ANNESİNİN SON ANLARINI ANLATTI

Ahu Tuğba'nı kızı Anjelik Calvin ise Söylemezsem Olmaz programına telefon bağlantısıyla katılarak annesinin ölümüne ilişkin açıklamalarda bulundu. Anjelik Calvin, "Korkunç bir şok geçiriyorum. Çok uykusuzum, yanımda ağabeylerim ve ablam var. Annem uzun süredir ileri derecede KOAH hastasıydı ve son birkaç gündür kendini iyi hissetmiyordu. Akşam konuştuk. Annemi öptüm 'seni seviyorum' dedim uyuduk. Sabah uyandığımda uyuduğunu zannediyordum... Birkaç saat sonra bir baktım ki annemde çıt yok. Benim annem normalde kapı sesine uyanan biriydi.'' dedi.

Annesinin hiçbir kadına benzemediğini belirten ve her zaman estek çıktığını belirten Anjelik, Annem çok duygusaldır, hiçbir kadına benzemiyordu. Ne bir evli adamla beraber oldu ne bir yuva yıktı. Çok kişiye ekmek kapısı açmış biridir. Çok zor konuşuyorum. Bu yaşıma kadar hep başımda durdu gidip de bir adamla yaşayabilirdi. O parasını benim eğitimime harcadı. Her zaman bana karşı apayrı bir anneydi." dedi.

Serenay Sarıkaya ve Mert Demir'den aşk pozları! Kucak pozlarına binlerce beğeni yağdı! Serenay Sarıkaya ve Mert Demir'den aşk pozları! Kucak pozlarına binlerce... Haberi Görüntüle

'BUZ GİBİ OLMUŞTU'

Annesini hastaneye götürmek istediğini ancak Ahu Tuğba'nın ise o isteği geri çevirdiğini belirten Anjelik, "Son birkaç gündür öksürüyordu hastaneye götürmek istedim ama o istemedi. Ben öğlen uyandım annemin dinlendiğini düşündüm ama gece olduğunda hala çıt yoktu. Daha sonra 911'i aradım. Annemin yanına bir gittim benim boncuk gözlüm buz gibi olmuş. Dünyanın en büyük acısı, bir anneyi bir evladın o şekilde bulması.'' dedi.

14 yıl boyunca Ahu Tuğba'nın hayatına kimseyi almadığını belirten Anjelik, ''Allah düşmanımın başına vermesin. Keşke benim kalbimi çıkarsalardı da ben annemi o şekilde görmeseydim. Benim annem hayatına 14 yıl hayatına erkek almadı. Benim başımdan bir saniye ayrılmadı, okulumun kapılarında saatlerce bekledi. Benim için hem anne hem babaydı. İçim kanıyor, konuşamıyorum." belirtti.  

 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Kübra BEYAZOĞLU

TRHaber.com - Yaşam


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading