Yandex Metrica

DOLAR

33.99

%0.27 expand_less

EURO

37.85

%0.56 expand_less

ALTIN

2820.60

%0.39 expand_less

BIST

9577.46

%-1.1 expand_more

BTC ($)

57776.77

%-3.4 expand_more

Aile Bakanlığı'ndan müjdeli haber geldi! Eylül ayı aile destek ödemeleri ne zaman? Aile Destek ödemeleri e-Devlet sorgulama ekranı!

Aile Bakanlığı'ndan müjdeli haber geldi! Eylül ayı aile destek ödemeleri ne zaman? Aile Destek ödemeleri e-Devlet sorgulama ekranı!

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından ihtiyaç sahibi ailelere verilen destek ödemesinden faydanalanan milyonlarca vatandaş için Ağustos ayı ödemeleri hak sahilerinin hesaplarına yatacak. İşte Eylül ayı e-Devlet sorgulama ekranı...  

Yaşam

29.08.2024, 16:09

Milyonlarca vatandaş için hazırlanan Aile Destek Ödemeleri Eylül ayı takvimi merakla bekleniyor. Her ay düzenli olarak başvuran vatandaşlara yapılan ödemeler kapsamında konuya ilşkin Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan açıklamalarda bulundu.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 'Yıl sonuna kada uzatılacağını açıklayan ve rahat bir nefes almasını sağlayan destek ödemeleri, hesaplara yatacak.'' dedi.

Melek Mosso'dan estetik iddialarına yeni açıklama: Vücudumdan utanmıyorum... Melek Mosso'dan estetik iddialarına yeni açıklama: Vücudumdan utanmıyorum... Haberi Görüntüle

AİLE DESTEK ÖDEMELERİ NE ZAMAN YATACAK?

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, Ağustos ödemelerinin hesaplara yatırılmaya başladığını duyurmuştu, ancak Eylül ayı ödemeleri ise henüz belli olmadı. Ödemelerin en fazla 12 ay süreyle 850 ile 1.250 TL arasında değiştiği biliniyor.

Türkiye'de bir ilk! Yılın heyecan uyandıran keşfi Antalya'nın göbeğinde bulundu! Türkiye'de bir ilk! Yılın heyecan uyandıran keşfi Antalya'nın göbeğinde bulundu! Haberi Görüntüle

AİLE DESTEK ÖDEMELERİ E-DEVLET SORGULAMA EKRANI

Ödemeleri yapmak isteyen vatandaşlar ise Aileve Sosyal Hizmeler Bakanlığı "Sosyal Yardım Bilgileri Sorgulama" ekranına T.C kimlik numarası ile giriş yapabilir.

Kübra BEYAZOĞLU

TRHaber.com - Yaşam


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading