Yandex Metrica

Ailesinin istediği bölümü yazdı! Kazanınca ağlama krizine girdi! Genç kızın videosuna tepki yağdı!

Ailesinin istediği bölümü yazdı! Kazanınca ağlama krizine girdi! Genç kızın videosuna tepki yağdı!

Üniversite sınavına giren bir genç kız ilk sıraya ailesinin istediği bölümü yazdı. Bilgisayar mühendisliğini kazanan genç kız bölümü istemediğğii belirterek aielsini suçlayıp hüngür hüngür ağladı. O anlar ise sosyal medyada çok konuşuldu.

Yaşam

27.08.2024, 12:32

Yükseköğretim Kurumları Sınavı'na giren ve aldığı puanla üniversite tercihi yapan genç kız, sosyal medya hesabından paylaştığı video viral oldu.

Bir saatte 4 litre süt içmek! Kuru tarçın yutmak! Meydan okumalar hayatı tehdit ediyor! Aklı olan bunları denemez Bir saatte 4 litre süt içmek! Kuru tarçın yutmak! Meydan... Haberi Görüntüle

İSTEMEDİĞİ BÖLÜMÜ KAZANINCA HÜNGÜR HÜNGÜR AĞLADI

Genç kız üniversite tercihlerinde ilk sıraya ailesinin isteği üzerine bilgisayar mühendisliği yazdı. Genç kız tercih sonuçları açıklanırken bir an durakladı ve sonrasında ağlamaya başladı.

Genç kız ağlama krizlerine girerken bölümü istemediğini ve ailesinin isteği üzerine yazdığıı belirterek hüngür hüngür ağladı.

Kim Kardashian olma hevesi hayatını kararttı! Yaptırdığı kalça dolgusu yüzünden... Kim Kardashian olma hevesi hayatını kararttı! Yaptırdığı kalça dolgusu yüzünden... Haberi Görüntüle

SOSYAL MEDYA'DA TEPKİ YAĞDI

O anları sosyal medya hesabından paylaşan genç kız binlerce izlenmeye ulaştı. Sosyal medya kullanıcılarından kimisi genç kızı haklı bulurken kimisi ise ailenin sevincini yarıda bıraktığı için genç kıza tepki gösterdi. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Kübra BEYAZOĞLU

TRHaber.com - Yaşam


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading