Yandex Metrica

Sitede Ara

Akın Akınözü'nden acı haber! Ünlü oyuncu sosyal medyadan yaptığı paylaşımla kahretti!

Akın Akınözü'nden acı haber! Ünlü oyuncu sosyal medyadan yaptığı paylaşımla kahretti!

Türkiye'nin başarılı oyuncularından olan Hercai dizisiyle adından söz ettirmeyi başaran  Akın Akınözü'nün annesi Özlem Akınözü hayatını kaybetti.  Uzun süredir hastalığıyla mücadele eden Özlem Akınözü yaşam savaşını kaybetti. Ünlü oyuncunun ölümünü kendisi gibi oyuncu olan Akın Akınözü sosyal medya hesabından duyurdu.

Yaşam

21.07.2024, 12:26

Hercai dizisiyle yıldızı parlayan, Tuzak, Kaderimin Oyunu, Muhteşem Yüzyıl Kösem, Aslan Ailem, Arkadaşlar İyidir gibi dizilerde rol alan 33 yaşındaki sevilen oyuncu Akın Akınözü sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla sevenlerini üzdü. 

Ani düğün kararının nedeni belli oldu! Ünlü oyuncu Pınar Deniz anne oluyor! Ani düğün kararının nedeni belli oldu! Ünlü oyuncu Pınar Deniz... Haberi Görüntüle

ÖZLEM AKINÖZÜ HAYATINI KAYBETTİ

Ünlü oyuncu Akın Akınözü'nün oyunculuk yapan annesi Özlem Akınözü mücadele ettiği hastalığına yenik düşerek hayatını kaybetti. 

Akınözü sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "Acı kaybımız... Dernek kurucularımızdan Özlem Akınözü'nü kaybettik. Çok üzgünüz harika bir insanı daha kaybettik... Mekânı cennet olsun. Tüm ailesine sevenlerine sabırlar diliyoruz" dedi.

Oyuncu Özlem Akınözü, Karagül, Avlu, Zeytin Tepesi, Payitaht Abdülhamit, Deliha 2 gibi birçok dizi ve filmde rol almıştı. 

Gök gürültülü sağanak kapıda! Meteoroloji 6 il için sarı kodlu uyarı verdi! 2 Eylül 2024 Pazartesi hava durumu Gök gürültülü sağanak kapıda! Meteoroloji 6 il için sarı kodlu... Haberi Görüntüle

ÖZLEM AKINÖZÜ KİMDİR

Özlem Akınözü Ankara'da doğmuş, , Ankara Hacettepe Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Tiyatro Bölümü'nden mezun olmuştu. Bir dönemler TRT' de spikerlik yapan Akınözü, Milli Eğitim Bakanlığı için CD'lerde seslendirmenlik yaptı. 

 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Kübra BEYAZOĞLU

TRHaber.com - Yaşam


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading