Yandex Metrica

Sitede Ara

Aleyna Kalaycıoğlu ile çıkan aşk dedikdodularına ilk kez yanıt verdi! Yunus Emre sözleriyle eşi Beria Özden'i çıldırttı!

Aleyna Kalaycıoğlu ile çıkan aşk dedikdodularına ilk kez yanıt verdi! Yunus Emre sözleriyle eşi Beria Özden'i çıldırttı!

Survivor All Star 2024'te yer alan Yunus Emre Özden, Aleyna Kalaycıoğlıu ile samimi davranışları aşk iddialarına sebep olunca Beria Özden defalarca eşini uyarmıştı. Ancak Yunus Emre eşinin uyarılarını dikkate almazken katıldıkları bir programda Beria Özden Yunus Emre'nin Kalaycıoğlu hakkında söylediklerine tepki gösterdi.   

Yaşam

03.07.2024, 17:34

Survivor All Star'da Yunus Emre ve takım arkadaşı Aleyna Kalaycıoğlu'nun samimi dostlukları aşk iddialarını ortaya atınca eşi Beria Özden tepki göstermişti. 

Çiğdem Akman'ın programıan konuk olan Yunus Emre ve Beri Özden, Aleyna Kalaycıoğlu'ndan konu açılınca sinirlerine hakim olamadı. Defalarca kez eşine Aleyna'dan uzak dur diyen Beri Özden'e Yunus Emre adadaki arkadaşlıkları hakkında bilgi verdi. 

Öğrencileriyle cinsel ilişkiye giren kadın öğretmenin görüntüsü ortaya çıktı: Üstelik birinden hamile kaldı! Öğrencileriyle cinsel ilişkiye giren kadın öğretmenin görüntüsü ortaya çıktı: Üstelik... Haberi Görüntüle

YUNUS EMRE EŞİNİ HAKLI BULDU

Yunus Emre, "Biz orada bir kıskançlıktan ziyade çok büyük bir şey birbirimizden başka hiçbir şeyimiz yok. Ben orada biraz da insanlara böyle destek olmak amacıyla... Bir kıskançlıktan ziyade orada bir bizim vereceğimiz mücadele önemli olduğu için belli bir süre zarfında onun da gereksiz kıskançlık yapmaması gerektiğini düşündüm ama sonra da onu haklı bulduğum çok şey oldu" dedi.

Yunan yarışmacıya aşkını ilan etmişti! Survivor Nefise aşkına sahip çıktı: Yunanistan'a gideceğim... Yunan yarışmacıya aşkını ilan etmişti! Survivor Nefise aşkına sahip çıktı:... Haberi Görüntüle

BERİA ÖZDEN'DEN EŞİNE TEPKİ

Akman, Yunus Emre'ye 'Çok mu sevdin onu?' demesi üzerine Beria Özden'in yüzü düştü ve ''Biz orada anlaşabilen iki arkadaştık, çok şey paylaştık ama nasıl oldu zaten işler bu tarafa döndü bilmiyorum. Hakkında kötü şeyler söyleyebileceğim birisi değil.'' dedi.

Yunus Emre'ye Aleyna ile arasında duygusal birşey olup olmadığını soran Akman'a ise Yunus Emre, 'Ben bu sorudan şey oldum yani eşim yanımda' dedi. Beria Özden ise 'Dökül' diyerek açıklamasını istedi. 

Yunus Emre ''Arkadaştık biz'' diyerek, "Onun farklı bir yaşam tarzı var. Bir şeyler öyle gözükmüş olabilir ama arkadaştık biz. Ben hissetmedim onun öyle..." dedi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Kübra BEYAZOĞLU

TRHaber.com - Yaşam


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading