Yandex Metrica

Amber Heard ile olaylı şekilde boşanmıştı! Johnny Depp'in ünlü modelle aşk yaşadığı ortaya çıktı!

Amber Heard ile olaylı şekilde boşanmıştı! Johnny Depp'in ünlü modelle aşk yaşadığı ortaya çıktı!

Karayip Korsanları filminde Jack Sparrow karakteriyle hafızalara kazınan ünlü Hollywood yıldızı Johhny Deep yeni aşka yelken açtı. 33 yaşındaki ünlü oyuncunun 28 yaşındaki Yulia Vlasova ile birlikte olduğu ortaya çıktı.

Yaşam

16.07.2024, 11:50

Karayip Korsanları Serisi, Charlie'nin Çikolata Fabrikası, Alice Harikalar Diyarında, Fantastik Canavarlar gibi birçok projede rol alan 61 yaşındaki ünlü oyuncu Johhny Depp 2011 yılında 'The Rum Diary' filminde tanıştığ Amber Heard ile dünyaevine girmişti. 

'Erkek kalmadı' demişti! Hafsanur Sancaktutan yeni aşkını buldu! 'Erkek kalmadı' demişti! Hafsanur Sancaktutan yeni aşkını buldu! Haberi Görüntüle

HOLLYWOOD'UN EN ÇEKİŞMELİ BOŞANMASI

Ünlü oyuncu Depp, Amber Heard ile iki yıl evli kalmış sonrasında ise olaylı birşekilde boşanma davalarıyla güneme gelmişlerdi. 

Amerikan Mahkemesi ikilinin boşanma davalarını 1 Haziran 2022 gününde sonçlandrımış, Amber Heard'ın ünlü oyuncu Depp'e attığı iftira nedeniyle 10 milyon dolar cezai tazminat ve aktörün zararlarının karşılanması için de ekstra 5 milyon dolar telafi edici tazminat ödemenmesine karar vermişti. 

Çift uzlaşma yoluna gitmiş ve temyize başvurarak, karalama davalarını çözüme kavuşturdular. Amber Heard'in sigorta şirketi Depp'e 1 milyon dolar ödemesine karar verdi ve anlaşma imzalanarak yılın en sansayonel boşanma davası olarak anıldı. 

20 yıllık aşk yeniden alevlenmişti! Jennifer Lopez ve Ben Affleck aşkı yarım kaldı! 20 yıllık aşk yeniden alevlenmişti! Jennifer Lopez ve Ben Affleck... Haberi Görüntüle

YENİ AŞKA YELKEN AÇTI

Davanın sonuçlanmasından sonra aklanan Depp'in ise yeni bir aşka yelken açtığı ortaya çıktı. Page Six'in haberinde yer alan bilgiye göre 61 yaşındaki Johhny Depp'in, 28 yaşındaki Rus Model, Tulia Vlasova ile ciddi olmayan bir ilişki içerisinde olduklarını duyurdu.

İkilinin Ağustos 2021 tarihinde Karlovy Vary Uluslararası Film Festivali'nde Çek Cumhuriyeti'nin başkenti Prag'ta tanıştıkları öğrenildi. 

Çiftin sık sık Londra'da ir araya geldiği öğrenilirken Daily Mail'in haberine göre ise çift geçtiğimiz perşembe günü Londra Helikopter Pisti'nden çıkarken birlikte görüntülendiler. Çiftin geçtiğimiz yıl vefat eden Jeff Beck'nin konserinde birlikte fotoğraf çektirdikleri de ortaya çıktı. 

İkilinin aşk haberlerine ilişkin ise Rus model instagram hesabından açıklama yaparak, ''Arkadaşlar, sizden gazetecilere benimle ve özel hayatımla ilgili herhangi bir röportaj vermekten kaçınmanızı rica ediyorum. Anlayışınız ve mahremiyetime göstereceğiniz saygı takdir edilecektir.'' dedi. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Kübra BEYAZOĞLU

TRHaber.com - Yaşam


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading