Yandex Metrica

Amerikalı ünlü oyncunun kardeşi Türkiye'ye gelin geldi! Kına gecesinde doyasıya eğlenen aktör sosyal medyada viral oldu!

Amerikalı ünlü oyncunun kardeşi Türkiye'ye gelin geldi! Kına gecesinde doyasıya eğlenen aktör sosyal medyada viral oldu!

Amerikalı ünlü oyuncu Joey King'in kız kardeşi bir Türk ile evlendi. Ünlü oyuncu kardeşinin kına gecesi için İstanbul'da davete katıldı. Türk kültürüyle karşılaşan ünlü oyuncunun halleri sosyal medyada viral oldu.

Yaşam

23.09.2024, 12:49

Bir Aile Meselesi, Delidolu serisi, Suikast Treni gibi projelerde yer alan ünlü oyuncu Joey King'in kız kardeşi bir Türkle evlendi.

13 Eylül 2024 burç yorumları: Koç, Boğa, İkizler, Yengeç,Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova, Balık burcu... 13 Eylül 2024 burç yorumları: Koç, Boğa, İkizler, Yengeç,Aslan, Başak,... Haberi Görüntüle

ABD'Lİ OYUNCU KIZ KARDEŞİNİ YALNIZ BIRAKAMDI

Ünlü oyuncu Joey, kına gecesinde kız kardeşini yalnız bırakmazken dans ettiği anlar ise büyük beğeni topladı.

Sosyal medya bu genci konuşuyor! Çektiği videolar ile dükkanının reklamını yaptı milyonlarca izlenmeye ulaştı! Sosyal medya bu genci konuşuyor! Çektiği videolar ile dükkanının reklamını... Haberi Görüntüle

KINA GECESİNİ SOSYAL MEDYA HESABINDA PAYLAŞTI

Oyuncunun kardeşi Kelli King Türk kültürüne uygun bir şekilde kına gecesine hazırlandı ve ablası 18 milyon takipçili Instagram hesabından o anları paylaştı. Ünlü oyuncu, "Türkiye'yi seviyorum. Ablamı ve eniştemi kutluyorum. Ailelerin en dokunaklı birleşimi. Ağlamadan duramadım, yeni ailemize ve ev sahiplikleri için teşekkür ederim" dedi.

Habere Tepki Ver

2

0

0

0

0

0

0

0

Kübra BEYAZOĞLU

TRHaber.com - Yaşam


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading