Yandex Metrica

Sitede Ara

Angelina Jolie Venedik film festivalinde göz kamaştırdı! 8 dakika boyunca ayakta alkışlandı!

Angelina Jolie Venedik film festivalinde göz kamaştırdı! 8 dakika boyunca ayakta alkışlandı!

81'incisi düzenlenen Venedik Film Festivali'nde ünlü aktör Angelina Jolie 'Maria'filmi ile damgasını vurdu. Ünlü aktör 8 dakika boyunca ayakta alkışlanırken saç stiliyle göz kamaştırdı. 

Yaşam

30.08.2024, 12:45

28 Ağustos- 7 Eylül tarihleri arasında düzenlenmesi beklenen ve bu yıl 81'incisi düzenlenen Venedik Film Festivali'nde 'Altın Aslan' ödülü için yarışacak filmler arasında yer alan ve Angelina Jolie'nin rol aldığı ''Maria'' festivale damgasını vurdu. 

Melek Mosso'dan estetik iddialarına yeni açıklama: Vücudumdan utanmıyorum... Melek Mosso'dan estetik iddialarına yeni açıklama: Vücudumdan utanmıyorum... Haberi Görüntüle

8 DAKİKA BOYUNCA AYAKTA ALKIŞLANDI

Filmin prömiyeri Venedik Film Festivali'nde yapılırken ünlü aktör Angelina Jolie 8 dakika boyunca ayakta alkışlandı. Ünlü aktör gözyaşlarını tutamazken tezahüratlar ve alkışlar nedeniyle duygu dolu anlar yaşadı. 

Sarı saçları, kürkü ve uzun elbisesi ile dikkatleri üzerine çeken Jolie büyük beğeni aldı.

10 Eylül 2024 burç yorumları: Koç, Boğa, İkizler, Yengeç,Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova, Balık burcu... 10 Eylül 2024 burç yorumları: Koç, Boğa, İkizler, Yengeç,Aslan, Başak,... Haberi Görüntüle

HALUK BİLGİNER'LE AYNI FİLMDE ROL ALDI

Ünlü oyuncu Jolie 2009 yılında "The Changeling" filmiyle Oscar'a aday gösterilirken, 2000 yılında ise 'Girl, Interrupted' filmiyle En İyi Kadın oyuncu ödülünü kazanmıştı.

Haluk Bilginer'in de rol aldığı Maria filmine ilişkin ise Jolie "Buradaki herkes çok gergin olduğumu biliyor. Neredeyse yedi ay eğitim aldım çünkü Pablo ile çalıştığınızda hiçbir şeyi yarı yarıya yapamazsınız. O, gerçekten çalışmanızı ve gerçekten öğrenmenizi ve eğitim almanızı talep ediyor" dedi.

Habere Tepki Ver

2

0

0

0

0

0

0

0

Kübra BEYAZOĞLU

TRHaber.com - Yaşam


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading