Yandex Metrica

Ani düğün kararının nedeni belli oldu! Ünlü oyuncu Pınar Deniz anne oluyor!

Ani düğün kararının nedeni belli oldu! Ünlü oyuncu Pınar Deniz anne oluyor!

Son günlerde düğün hazırlıkları ile gündeme gelen Pınar Deniz ve Kaan Yıldırım çiftinden bomba haber geldi. İkilinin erken evlilik kararı almasının sebebinin ise Pınar Deniz'in hamile olduğu için planlandığı öğrenildi. 

Yaşam

02.09.2024, 10:29

Yargı dizisiyle adından sıkça söz ettiren Türkiye'nin sevilen oyuncularından olan Pınar Deniz ile Kaan Yıldırım çifti aşklarına tam gaz devam ederken sevindiren haber geldi. 

Hadise'nin kalça dansı sosyal medyayı ayağa kaldırdı! Eleştiri oklarının hedefi oldu! Hadise'nin kalça dansı sosyal medyayı ayağa kaldırdı! Eleştiri oklarının hedefi... Haberi Görüntüle

ANİ EVLİLİĞİN NEDENİ BELLİ OLDU

Sık sık seyehate çıkan ve sosyal medya hesaplarından aşklarını her fırsatta dile getiren ünlü oyuncunun evlenecekleri haberi geldi.  Çiftin düğün hazırlıklarına başladığı ve eylül ayında nikah kıyacakları öğrenilmişti. Ancak ikiliden şaşırtan bir haber geldi. 

Covid-19'un yeni varyantı için alarm verildi! Şimdiden 3 kıtaya yayılmış durumda Covid-19'un yeni varyantı için alarm verildi! Şimdiden 3 kıtaya yayılmış... Haberi Görüntüle

PINAR DENİZ ANNE OLUYOR

Hürriyet'ten Mehmet Üstündağ'ın haberine göre çiftin yaz başında evlenmeme nedeni herkesi şüpheye düşürdüğü ve pınar Deniz'in hamile olduğunu açıkladı. Çiftin düğün tarihini erkene çektiği ve tarihin yakın zamanda netleşeceği öğrenildi. 

 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Kübra BEYAZOĞLU

TRHaber.com - Yaşam


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading