Yandex Metrica

Sitede Ara

Anne olmaya hazırlanıyordu! Ece Seçkin 2 aylık bebeğini kaybetti!

Anne olmaya hazırlanıyordu! Ece Seçkin 2 aylık bebeğini kaybetti!

Türkiye'nin sevilen sanatçılarından olan Ece Seçkin anne olmaya hazırlanırken 2 aylık bebeğini kaybetti. Ünlü oyuncu Seçkin'in ameliyat sonrası yaptığı paylaşım sevenlerini üzdü.

Yaşam

17.08.2024, 17:03

Dibine Dibine, Olsun, Aman Aman, Adeyyo, Atmıyor Nabzım, Güzelim gibi şarkılarını seslendiren 32 yaşındaki ünlü şarkıcı Ece Seçkin, 4 yıldır evli olduğu pilot Çağrı Terlemez ile 2021 yılında dünya evine girmişti.

Sosyal medya fenomeni yapay zekaya takıldı! 550 bin TL ceza ödedi Sosyal medya fenomeni yapay zekaya takıldı! 550 bin TL ceza... Haberi Görüntüle

2 AYLIK HAMİLELİĞİ SONLANDI

Ünlü şarkıcı 2 aylık hamile olduğu öğrenilmiş, annelik sevinci ise yarım kaldığı öğrenildi. Ünlü sanatçı Seçkin, bebeğinin kalbinin durduğu ve acil ameliyata alındığını sosyal medya hesabından duyurdu. 

Kim Kardashian olma hevesi hayatını kararttı! Yaptırdığı kalça dolgusu yüzünden... Kim Kardashian olma hevesi hayatını kararttı! Yaptırdığı kalça dolgusu yüzünden... Haberi Görüntüle

ECE SEÇKİN SAĞLIK DURUMUNU PAYLAŞTI

Seçkin sağlık durumu hakkında sosyal medya hesabından bilgi verdi. Seçkin, "Ameliyatım başarılı geçti. Arayan herkese çok teşekkür ederim. Telefonlara dönüş yapamadıklarımdan özür diliyorum. Konserimi iptal etmek zorunda kalmasaydık bu durumu bilmenizi ve üzülmenizi istemezdim" dedi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Kübra BEYAZOĞLU

TRHaber.com - Yaşam


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading