Yandex Metrica

Apple mi? Microsoft mu? Dünya'nın en değerli şirketi belli oldu!

Apple mi? Microsoft mu? Dünya'nın en değerli şirketi belli oldu!

Dünya'nın en güçlü şirketlerinden olan Apple ve Microsoft şirketlerinin geliştirdikleri yapay zeka hamlesinden sonra şirketlerin piyasa değerinde değişiklik yaşandı. Son hamleler sonrasında dünyanın en değerli şirketi Apple oldu.

Yaşam

18.06.2024, 17:43

Amerikan merkezli ünlü teknoloji şirketi Apple, Nasdaq borsasındaki işlemleri yüzde 4 artarak hisse başına 215,62 dolara kadar yükseldi. Şirketin ise 3.31trilyon dolara ulaşmasının ardından Microsoft'un piyasa değerini aştı. 

Tolga Sarıtaş ünlü modacı Zeynep Mayruk ile dünyaevine girdi! Düğünden kareler sosyal medyayı salladı! Tolga Sarıtaş ünlü modacı Zeynep Mayruk ile dünyaevine girdi! Düğünden... Haberi Görüntüle

MİCROSOFT'UN KOLTUĞUNU ELİNDEN ALDI

3.27 trilyon dolar değeri olan Microsoft ise dünyanın en değerli şirketi ünvanında 2. sıraya düştü. 

Burcu Esmersoy hamile mi? Ünlü sunucu gelen yorumlara verdiği cevapla herkesi şaşkına çevirdi! Burcu Esmersoy hamile mi? Ünlü sunucu gelen yorumlara verdiği cevapla... Haberi Görüntüle

APPLE ZİRVEDE

Apple son dönemler de yapay zeka teknolojisinden faydalanarak OpenAI bünyesinde yer aşan ChatGPT'nin Siri sohbet robotuna entegre edilmesine ilişkin çalışmalar yapılacağını duyurmuş sonrasında ise ''Apple İntelligence'' adında yeni bir yapay zeka teknolojisini tanıtmasının ardından hisselerinde ciddi oranda artış sağladı.

Şirket Salı günü hisselerinde yüzde 7'den fazla artış sağladı ve zirveye oturdu.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Kübra BEYAZOĞLU

TRHaber.com - Yaşam


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading