Yandex Metrica

Aras Bulut İynemli ve Buse Meral aşkı bitti mi? İkiliden kafaları karıştıran hamle!

Aras Bulut İynemli ve Buse Meral aşkı bitti mi? İkiliden kafaları karıştıran hamle!

Başarılı oyuncu Aras Bulut İynemli geçtiğimiz aylarda ünlü oyuncu Bıse Meral ile aşk yaşamaya başlamıştı. Çift gözlerden uak biribirlerini tanımaya çallışırken Buse Meral hayranlarını şaşırtan bir açıklamada bulunarak hayranlarını üzdü. 

Yaşam

05.07.2024, 16:37

Türkiye'nin sevilen sanatçılarından olan Öyle Bir Geçer Zaman Ki, Çukur, İçerde, Yedinci Koğuştaki Mucize gibi projelerde yer alan 33 yaşındaki ünlü oyuncu Aras Bulut İynemli geçtiğimiz günlerde ünlü oyuncu Buse Meral ile yeni bir aşka yelken açmıştı. 

Vermem Seni Ellere, Elimi Bırakma, Baba, Destan gibi dizikerde oynayan 24 yaşındaki Buse Meral ile gözlerden uzak tanışan magazin dünyasına aşklarını yansıtmayan ikiliden şaşırtan bir iddia geldi. 

Şeyma Subaşı transparan elbisesiyle tepkilerin odağı oldu! Görmemize gerek yoktu diyerek hayranları topa tuttu! Şeyma Subaşı transparan elbisesiyle tepkilerin odağı oldu! Görmemize gerek yoktu... Haberi Görüntüle

AŞKLARI BİTTİ Mİ?

Ayrıldıkları iddiaları gündeme gelirtken geçtiğimiz günlerde katıldığı bir konserde görüntülenen Buse Meral'e basın mensupları, "Birinci ağızdan, sizden duyalım. Aras Bey ile ayrıldığınıza dair iddialar var. Siz neler söyleyeceksiniz? Bunu sizden duyalım"  dedi.

İlişki testi: İlk gördüğün kaderin olacak! Fotoğrafta dikkatini ilk hangisi çekti? İlişki testi: İlk gördüğün kaderin olacak! Fotoğrafta dikkatini ilk hangisi... Haberi Görüntüle

BUSE MERAL'DEN KAÇAMAK CEVAPLAR

Buse Meral ise kaçamak yanıtlar vererek, "Teşekkür ederim, özel hayatımla ilgili konuşmayacağım. Çok sağ olun" demesi üzerine ayrıldıkları iddiaları ortaya atıldı. 

 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Kübra BEYAZOĞLU

TRHaber.com - Yaşam


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading