Yandex Metrica

Sitede Ara

Arda Güler sevgilisiyle rakip oldu! Bodrum tatilinde sevgilisiyle görüntülendi!

Arda Güler sevgilisiyle rakip oldu! Bodrum tatilinde sevgilisiyle görüntülendi!

Real Madrid'e transfer olmasından sonra dünya çapında büyük bir üne kavuşan, EURO 2024'te milli takım için büyük başarı yakalayan Arda Güler, kız arkdaşı Duru Nayman ile Bodrum'da görüntülendi. İkili voleybol oynarken biribirlerine rakip olduğu anlr ise viral oldu.

Yaşam

19.07.2024, 13:15

Türkiye'nin başarılı futbolcularından olan 19 yaşındaki Arda Güler Real Madrid'te forma giymesinin ardından dünya çapında büyük bir üne kavuşmuş, sonrasında ise Almanya'da düzenlenen EURO 2024 maçında Türk milli takımda forma giyerek attığı gollerle çeyrek finale çıkmayı başarmıştık.

Yasemin Şefkatli'den İdo Tatlıses itirafı! Kıskançlık açıklaması çok konuşuldu! Yasemin Şefkatli'den İdo Tatlıses itirafı! Kıskançlık açıklaması çok konuşuldu! Haberi Görüntüle

SEVGİLİSİYLE BODRUM'DA

Ünlü futbolcu Avrupa Şampiyonası sınrasında Türkiye'ye döndü ve sevgilisi Duru Nayman ile birlikte Bodrum'da tatile çıktı. 

İkili Bodrum tatilinde deniz, kum ve güneşin tadını çıkarırken birlikte voleybol oynadıkları anlar ise kameralara yansıdı. 

Ceyda Düvenci'yi aldattığı iddia edilmişti! Bülent Şakrak'ın mutluluğu kısa sürdü! Ceyda Düvenci'yi aldattığı iddia edilmişti! Bülent Şakrak'ın mutluluğu kısa sürdü! Haberi Görüntüle

SEVGİLİSİYLE RAKİP OLDU

İkili yaklaşık bir buçuk saat plaj voleyboolu oynarken birbirlerine rakip oldukları dikkatlerden kaçmadı. 

Güler'in sevgilisinin de Galatasaray Kadın Basketbol takımına Guard pozisyonunda oynayan sporcu Duru Nayman olduğu biliniyor. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Kübra BEYAZOĞLU

TRHaber.com - Yaşam


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading