Yandex Metrica

Sitede Ara

Arda Kural 'paralel evrende kel göbekliyim' dedi! Yusuf Güney'i andıran açıklamasıyla akıllara durgunluk verdi!

Arda Kural 'paralel evrende kel göbekliyim' dedi! Yusuf Güney'i andıran açıklamasıyla akıllara durgunluk verdi!

Yerli DiCaprio lakaplı Arda Kural uzun yıllar sokakta yaşamış psikoljojik sorunları nedeniyle yardıma muhtaç hale gelmişti. Hayatını düzene sokan ünlü oyuncu Kural, herkesi şaşırtan açıklamalarda bulundu.

Yaşam

04.07.2024, 17:48

Emret Komutanım, Eyvah Kızım Büyüdü gibi dizilerde rol alan Yerli DiCaprio lakaplı Ahmet Kural, uzun yıllar psikolojik sorunları nedeniyle sokaklarda yaşamaya başlamıştı.

Kendi hayatını yeniden düzene sokmayı başaran Arda Kural, youtube üzerinden katıldığı bir programda Yusuf Güney'i andıran açıklamalarda bulundu.

"Çocuğum hep marka giymek istiyor" diyorsanız okuyun! CEO Kuzzat Altay... Haberi Görüntüle

PARALEL EVREN AÇIKLAMASI ŞAŞIRTTI

Kural pararlel evrende kel ve göbekli olduğunu belirterek, "Şu an burası paralel evren. Ben asıl evrende kel, göbekli, evli bir adamım ama mutsuzum. Burada ise genç, deli dolu, gezen tozan, mutlu birisiyim. Zaten hayatım boyunca böyle birisi olmak istedim, hayatı dolu dolu yaşayan, gezen, eğlenmeyi seven birisiyim.'' dedi. 

Kensini 23 yaşında gibi hissettiğini belirten Kural, ''42 yaşıma geldiğimde belirli olgunluğa ve istediklerime kavuşacağım, sonra bıraktığım yerden 23'e devam edeceğim dedim. Şu an 23 yaşındayım aslında.'' ifade etti. 

Uraz Kaygılaroğlu erkek rol arkadaşıyla öpüştü! O görüntüler sosyal medyada çok konuşuldu: Bu ne rezillik! Uraz Kaygılaroğlu erkek rol arkadaşıyla öpüştü! O görüntüler sosyal medyada... Haberi Görüntüle

''TİNERCİ ARKADAŞLARIM OLDU''

Sokakta tinrcierle tanışıp arkadaş olduğunu belirten Kural, ''Sokakta yaşamak, acılar çekmek benim hayranlığım. Varoş bir hayattan geldiğim için sokakta kalmak ve acı çekmem hoşuma gidiyordu. Yaşadıklarım beni olgunlaştırdı. Anlatacak anılarım oldu, sokakta tinerci arkadaşlarım vardı.'' dedi. 

"Çocuğum hep marka giymek istiyor" diyorsanız okuyun! CEO Kuzzat Altay... Haberi Görüntüle

NEDEN BOŞANDIĞINI ANLATTI

Asya Yıldız ile kısa bir evlilik yapan ve boşana nedenini açıklayan Kural, "Bana aşık olan kadın hayranlarımı kıskandı. İlişkimiz hayranlarımın sevgisi nedeniyle bitti. Yıldız'ın kıskançlığı ilişkimizi bitiren şey oldu"  dedi. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Kübra BEYAZOĞLU

TRHaber.com - Yaşam


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading