Yandex Metrica

Sitede Ara

Arda Turan'ın annesinin hapis şoku! Yüksel Turan hakim karşısına çıktı: 5 yıla kadar hapsi isteniyor!

Arda Turan'ın annesinin hapis şoku! Yüksel Turan hakim karşısına çıktı: 5 yıla kadar hapsi isteniyor!

Eyüpspor Teknik Direktörü ArdaTuran'ın Bayrampaşa'da büyüdüğü evde kaçak yapılaşmaya gidildiği bu nedenle anne Yüksel Turan'a dava açıldığı ortaya çıktı. Bayrampaşa Belediyesi'nin incelemeleri sonrasında 2020 yılında kaçak kat yapıldığı gerekçesiyle hakim karşısına çıktı.

Yaşam

18.07.2024, 12:31

Galatasaray'ın eski futbolcusu Eyüpspor'un teknik direktörü Arda Turan'ın büyüdüğü İstanbul Bayrampaşa'daki baba evinde kaçak yapılaşma tespi edildiği bu nedenle de anne Yüksel Turan'a dava açılmıştı. 

Pınar Deniz ve Kaan Yıldırım çiftindne müjdeli haberr! Çiftin düğün tarihleri belli oldu! Pınar Deniz ve Kaan Yıldırım çiftindne müjdeli haberr! Çiftin düğün... Haberi Görüntüle

KAÇAK KAT HAPİSE SÜRÜKLEDİ

Bayrampaşa Beldiyesi tarafından yapılan incelemeler sonrasında binanın iskanlı olduğu 2020 yılında da binada kaçak bağımsız çatı katı yapıldığı ortaya çıktı.  Belediye yetkilileri tarafından yapılan incelemeler sonrasında 14 bin 25 parsellik taşınmaz üzerinde çeşitli yerlerinde kaçak yapılanma olduğu belirlendi.  24 Ocak 2024 yılında Yapı Tatil tutanağında bodrum, zemin,1,2,3'üncü katlarında binanın iskanlı olduğu ve çatı katının ise kaçak bölüm yapıldığı tespit edildi. 

Çocuk istemeyen Özcan Deniz ailesine rest çekti! Sosyal medyadan paylaştığı sözler hayranlarını şaşırttı! Çocuk istemeyen Özcan Deniz ailesine rest çekti! Sosyal medyadan paylaştığı... Haberi Görüntüle

HAKİM KARŞISINA ÇIKTI

Belediye'nin ihbarı sonrasında savcılığın yürüttüğü soruşturma kapsamında bina incelemeye alındı. İncelemede binanın yeni tarihli olarak değiştirildiği, anne Yüksel Turanlı'nın ise İmar Kirliliğine Neden Olmak suçundan iddianame düzenlendi. İstanbul Asliye Ceza Mahkemesi'nde hakim karşısına çıkan Turanlı'nın 5 yıla kadar hapsi istendi. 

Özcan Deniz karısını hedef alan kız kardeşine tehditler savurdu: Akşamı bekle... Özcan Deniz karısını hedef alan kız kardeşine tehditler savurdu: Akşamı... Haberi Görüntüle

MAHKEME BİLİRKİŞİ ATADI

Mahkeme kaçak yapının incelenerek keşifte bulunulmasına karar vedi. Yüksel Turan'ın dosyasına bilirkişi atayarak suça aykırı kısmınların tespitini istedi. Bilirkişi raporunda ise suça konu olan mülkte kaçak ve izinsiz olarak yapılaşma olduğu, terasın üstüde ve kenarlarının kapatılması ve kapalı brüt alanın arttırıldığı raporda beyan edildi.

Bakana attığı tweet ile tanınmıştı! Ünlü sosyal medya fenomen Murat Saraç hayatını kaybetti! Bakana attığı tweet ile tanınmıştı! Ünlü sosyal medya fenomen Murat... Haberi Görüntüle

10 AY HAPİS CEZASINA ÇARPTIRILDI

Yüksel Turan evinde tadilat yapıldığını kaçak yapılşmayagidilmediğini savunsa da mahkeme bilirkişiraporunu göz önünde bulundurarak Turan'ı 10 ay hapse mahkum edilmesine karar verdi. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Kübra BEYAZOĞLU

TRHaber.com - Yaşam


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading