Yandex Metrica

Aşkından yandı kavruldu! Serkay Tütüncü sevgilisi Zeynep Bastık'a aşkını ilan etti!

Aşkından yandı kavruldu! Serkay Tütüncü sevgilisi Zeynep Bastık'a aşkını ilan etti!

Geçtiğimiz günlerde Çeşme'detatil yapan Zeynep Bastık ve Serkay Tütüncü çifti bu kez de Harbiye konserinde dikkatleri üzerine çekti. Serkay Tütüncü sevgilisi Bastık'ın konserinde 'hastayım sana' diyerek aşkını ilan edip alev emojileri paylaştı.   

Yaşam

02.07.2024, 18:39

Acun Ilıcalı'nın sunduğu Survivor'a katılarak adından söz ettiren ve oyunculuk kariyerine giriş yapan Serkay Tütüncü geçtiğimiz aylarda ünlü şarkıcı Zeynep Bastık ile aşkları magazin dünyasına bomba gibi düşmüştü.  Geçtiğimiz günlerde de Çeşme tatilinin tadını çıkaran çift magazinciler tarafından görüntülenmiş, mutlu halleri sosyal medyada viral olmuştu.

Cemal Can Canseven maaşını açıkladı! Ünlü fenomen babasından her ay para aldığını itiraf etti! Cemal Can Canseven maaşını açıkladı! Ünlü fenomen babasından her ay... Haberi Görüntüle

SEVGİLİSİNİ KONSERDE YALNIZ BIRAKMADI

Kirli Sepeti dizisinden sonra Show TV ekranlarında yerini alan Sandık Kokusu dizisi için anlaşan Tütüncü, şarkılarıyla büyük başarı yakalayan Zeynep Bastıkla Harbiye Açık Hava Sahnesi'nde görüntülendi. 

Sevgilisi Zeynep Bastık'ı konserinde yalnız bırakmayan Serkay Tütüncü sosyal medyadaki paylaştığı fotoğraflara binlerce beğeni yağdı. 

Ferdi Tayfur'un kızı Tuğçe Tayfur'a haciz şoku! Kocası mahkemelik olunca ortalık karıştı! Ferdi Tayfur'un kızı Tuğçe Tayfur'a haciz şoku! Kocası mahkemelik olunca... Haberi Görüntüle

'HASTAYIM SANA' DİYEREK AŞKINI İLAN ETTİ

Zeynep Bastık'ın Harbiye Açıkhava Tiyatrosu'ndaki konserini en ön sıralardan izleyen Serkay Tütüncü sosyal medya hesabından, "Birisi Harbiye'yi yakıyor! Bunun için doğmuşsun resmen! Hastayım sana!" paylaşımında bulundu. Serkay Tütüncü alevli emojisiyle yaptığı paylaşımı hayranları tarafından ilgiyle karşılandı. 

 

Habere Tepki Ver

0

1

0

0

0

0

0

0

Kübra BEYAZOĞLU

TRHaber.com - Yaşam


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading