Yandex Metrica

Aslı Enver'in telefon numarasını buldular! Ünlü oyuncuyu işletmeye çalışan arkadaşların videosu sosyal medyada viral oldu!

Aslı Enver'in telefon numarasını buldular! Ünlü oyuncuyu işletmeye çalışan arkadaşların videosu sosyal medyada viral oldu!

Yakın zamanda annellik duygusunu tadan ve bebeğini kucağına alan ünlü oyuncu Aslı Enver'in telefonunu bulan üç kız arkadaş Enver'i işletmeye kalktı. o anları sosyal medyada paylaşan arkadaşlar  viral oldu.

Yaşam

02.07.2024, 17:42

İstanbullu Gelin, Babil, Kavak Yelleri, Kardeşim Benim gibi projelerde yer almış Türkiye'nin başarılı kadın oyuncularından olan 40 yaşındaki Aslı Enver kızı Elay ile birlikte Bodrum'da tatillerine devam ediyor.

Dobra sözleri küslük getirmişti! Demet Akalın, Seda Sayan'a yıllar sonra zeytin dalı uzattı! Dobra sözleri küslük getirmişti! Demet Akalın, Seda Sayan'a yıllar sonra... Haberi Görüntüle

TELEFON NUMARASINI BULUP İŞLETTİLER

Sevilen oyuncu tatil yaptığı sırada ise 3 kız arkadaş Enver'in telefon numarasını bularak lahmacun sipariş verip işletmeye kalktı.

Enver ise işletildiğini anlayınca verdiği tepki herkesi şaşırttı.

Hepsi şifreli! Icardi'nin biricik aşkı Wanda Nara'nın evinde servet yatıyor: 160 tanesini sıra sıra dizdi! Hepsi şifreli! Icardi'nin biricik aşkı Wanda Nara'nın evinde servet yatıyor:... Haberi Görüntüle

SOSYAL MEDYADA BÜYÜK İLGİ GÖRDÜ

3 kafadar arkadaş Enver'e, "5 Lahmacun, 1 kaşarlı pide alabilir miyiz?"  diyerek sipariş vermek istedi. Enver işletildiğini anlayınca, "Yollardım ama yanlış numarayı aradınız, her zaman bekleriz" diyerek telefonu kapattı. O anlar ise sosyal medyada büyük ilgi gördü. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Kübra BEYAZOĞLU

TRHaber.com - Yaşam


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading