Yandex Metrica
Reklam

Aslı Hünel'in Gelin Evi'nden ayrılma nedeni belli oldu! Yeni sunucu ile görüşmeler başladı!

Aslı Hünel'in Gelin Evi'nden ayrılma nedeni belli oldu! Yeni sunucu ile görüşmeler başladı!

Show TV ekranlarının sevilen programlarından olan Gelin Evi sunucusu Aslı Hünel artık yarışmanın sunuculuğunu yapmayacağını açıklamasının ardından nedeni sevenleri tarafından merak ediliyordu. Ünlü sunucu soruları yanıtlarken programın yeni sunucusu için görüşmelerin başladığı öğrenildi.

Yaşam

02.07.2024, 11:48

Show TV ekranlarının sevilen programlarından olan ve Aslı Hünel'in 3 sezon boyunca sunduğu Gelin Evi programından ayrıldığı öğrenildi. Ünlü sunucunun programdan neden ayrıldığı merak edilirken, yeni sunucunun kim olacağı da merak ediliyordu. 

Artık kimse işsiz kalmayacak! Bu meslekler 2025 yılına damgasını vuracak! Artık kimse işsiz kalmayacak! Bu meslekler 2025 yılına damgasını vuracak! Haberi Görüntüle

SET SAATLERİNİN UZUNLUĞU NEDENİYLE AYRILDI

Magazin Burada'nın haberine göre ünlü sunucu Aslı Hünel'in Gelin Evi'nden ayrılma nedenininin uzun saatler süren çekim sürelerinden kaynaklı olduğu, artık ailesi ve arkadaşlarıyla vakit geçirmek istediği öğrenildi. Hünel'den herhangi bir detaylı açıklama gelmedi.

Ablasının son paylaşımı ele verdi! Herkesin cezaevinde sandığı Bahar Candan bakın nerede çıktı? Ablasının son paylaşımı ele verdi! Herkesin cezaevinde sandığı Bahar Candan... Haberi Görüntüle

EBRU ŞANCI İLE GÖRÜŞMELER BAŞLADI

 Ancak iddiaya göre ise Aslı Hünel'in sunuculuktan ayrılmasının ardından yeni sunucunun Ebru Şancı Öztürk olması için görüşmelerin başladığ öğrenildi. Ebru Şancı daha önce de magazin sunuculuğu yapmıştı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Kübra BEYAZOĞLU

TRHaber.com - Yaşam


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading