Yandex Metrica

Sitede Ara

Ateş bacayı sardı! Barış Alper Yılmaz ünlü fenomen ile görüntülendi! İkilinin yakınlaşmaları dikkatlerden kaçmadı!

Ateş bacayı sardı! Barış Alper Yılmaz ünlü fenomen ile görüntülendi! İkilinin yakınlaşmaları dikkatlerden kaçmadı!

Milli Takım'da forma giyen EURO 2024'te başarısıyla gönüllerde taht kuran ünlü futbolcu Barış Alper Yılmaz, Bodrum'da ünlü fenomen Şeyma Subaşı ile görüntülendi. İkilinin yakınlaştığı görüntüler ise büyük yankı uyandırdı.

Yaşam

17.07.2024, 11:54

EURO 2024 Avrupa Futbol Şampiyonası'nda Türkiye Milli Takım'ında yer alan 24 yaşındaki ünlü futbolcu Barış Alper Yılmaz yeşil sahalardaki mücadelesi ve kariyerindeki başarısıyla gönüllerde taht kurmuş, attığı gollerle Milli Takım'ın adını çeyrek finale yazdırmayı başarmıştı. 

3 Eylül 2024 burç yorumları: Koç, Boğa, İkizler, Yengeç,Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova, Balık burcu... 3 Eylül 2024 burç yorumları: Koç, Boğa, İkizler, Yengeç,Aslan, Başak,... Haberi Görüntüle

BARIŞ ALPER YILMAZ BODRUM'DA

Hollanda ile mücadele de 2-1 yenilen Milli Takımımız ülkeye dönmesinin ardından futbolcularda dinlenmeye çekildi. Birçok ünlü futbolcu Bodrum, Çeşme, Alaçatı gibi yerlerde tatile çıkarken son dönemlerde sosyal medyada fenomen olan Barış Alper Yılmaz'da Bodrum'da görüntülendi.

Dünyaca ünlü şarkıcıdan hayranlarını şaşırtan hamle! Sevgilisiyle gizlice nişanlandı Dünyaca ünlü şarkıcıdan hayranlarını şaşırtan hamle! Sevgilisiyle gizlice nişanlandı Haberi Görüntüle

ŞEYMA SUBAŞI İLE GÖRÜNTÜLENDİ

24 yaşındaki ünlü futbolcu Barış Alper Yılmaz Bodrum'da lüks bir otelde Acun Ilıcalı'nın eski eşi ve ünlü sosyal medya fenomeni Şeyma Subaşı ile görüntülendi.

İkilinin baş başa görüntülenmesi sosyal medyada büyük yankı uyandırırken ikilinin sürpirz yakınlaşması ise dikkatlerden kaçmadı. Uzun bir süredir yalnız olan Şeyma Subaşı'nın bu kez gönlünü Barış Alper Yılmaz'a mı kaptırdığı merak konusu.

İkilinin lüks otelde sabaha kadar eğlendiği, öğrenilirken Barış Alper Yılmaz'ın daha önceden ünlü oyuncu Melisa Döngel ile adı anılmıştı. 

Oyuncu Devrim Özkan Galatasaray maçında! Torreira'ya maç öncesi aşk öpücüğü verdi! Oyuncu Devrim Özkan Galatasaray maçında! Torreira'ya maç öncesi aşk öpücüğü... Haberi Görüntüle

GÖRÜNTÜLERİ ORTYA ÇIKTI

Ancak sosyal medaya hesaplarından yapılan habelere göre ikilinin Cuma ve Pazar akşamı aynı VİP mekanda görüntülendikleri ancak ikilinin birbirinden bağımsız oldukları ifade edildi. Blogyagmuru3  instagram hesabında yer alan bilgiye göre ikili arasındaki yaşanan gelişmeleri paylaştı. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

1

0

0

0

Kübra BEYAZOĞLU

TRHaber.com - Yaşam


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading