Ateşe Düştüm şarkısını yeniden yorumlamıştı! Mert Demir'den Yılmaz Morgül'e şaşırtan tepki: Enerjinizi söndürdüysek...

Ateşe Düştüm şarkısını yeniden yorumlamıştı! Mert Demir'den Yılmaz Morgül'e şaşırtan tepki: Enerjinizi söndürdüysek...

Dillere pelesenk olan ve bu yıla damgasını vuran şarkıcı Mert Demir'in Ateşe Düştüm şarkısını Yılmaz Morgül yeniden yorumlamıştı. Demir ise katıldığı bir programda konuya ilişkin ilk kez konuştu ve sözleriyle herkesi şaşırttı. 

Yaşam

24.07.2024, 17:15

Mabel Matiz ile birlikte Antidepresan şarkısını seslendiren sonrasında ise Gözlerime Bak ve Atşe Düştüm şarkılarını söyleyen 30 yaşındaki ünlü şarkıcı Mert Demir son dönemlerde kariyeri ve özel hayatıyla magazin gündeminin üst sıralarında yerini almaya devam ediyor.

Serenay Sarıkaya ile dolu dizgin yaşadığı aşkla gündeme gelen ünlü şarkıcı geçtiğimiz akşam Tv100'de yayınlanan Candaş Tolga'nın dunumuyla Az Önce Konuştuk programının konuğu oldu. 

13 Ekim 2024 burç yorumları: Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova, Balık burcu... 13 Ekim 2024 burç yorumları: Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan,... Haberi Görüntüle

ATEŞE DÜŞTÜM YORUMUNA İLK TEPKİ

Ünlü şarkıcı Demir, Ateşe Düştüm şarkısını Yılmaz Morgül'ün magazin programında yorumlamasının ardından kendine has üslubuya youtubede paylaşmasının ardından telif atmıştı.

4 Ekim 2024 burç yorumları: Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova, Balık burcu... 4 Ekim 2024 burç yorumları: Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan,... Haberi Görüntüle

''ENERJİNİZİ SÖNDÜRDÜYSEK ÜZGÜNÜM''

Olay hakkında sessizliğini koruyan ünlü şarkıcı Demir konya ilişkin ilk kez konuştu. Morgül, ''O şarkı öyle mi söylenir?'' diyerek parçayı yeniden yorumlamasına ilişkin Demir, "O şarkıda hikayenin doğru şekilde ilerlemesi gerekiyordu. Yaşam enerjisini söndürdüysek çok üzgünüm ama yapacak bir şey yok. Antidepresan’da da Nihat Doğan’la aynısı oldu."  dedi.

 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Kübra BEYAZOĞLU

TRHaber.com - Yaşam


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading