Yandex Metrica

Avatar Atakan Survivor adasını çekti! Sercan Yıldırım'ı tuvalette yakaladığı görüntüler viral oldu!

Avatar Atakan Survivor adasını çekti! Sercan Yıldırım'ı tuvalette yakaladığı görüntüler viral oldu!

Survivor All Star 2024'te yarışan Avatar Atakan, adada tuvalet sorununa ilişkin sorulara yanıt verdi. Ünlü yarışmacı adada çektiği videoda Sercan Yıldırım'ı tuvalette yakaladığı görüntüleri paylaştıktan sonra viral oldu.

Yaşam

27.06.2024, 15:39

Survivor All Star 2024 Acun Ilıcalı ve Murat Ceylan'ın sunumuyla finalini yaptı. Mavi takımdan Ogeday Girişken'in yarışmayı birimcilikle bitirip kupayı kaldırmasından sonra adada yaşananlar ise yarışmayı yakından takip edenler için merak ediliyordu. 

Meteoroloji il il uyardı! Sağanak yağmurlar başlıyor! 29 Haziran Cumartesi 2024 hava durumu... Meteoroloji il il uyardı! Sağanak yağmurlar başlıyor! 29 Haziran Cumartesi... Haberi Görüntüle

ATAKAN'IN TUVALET SORUSUNA İLGİNÇ CEVABI

Yarışmada başarılı performans sergileyen ünlü yarışmacı Avatar Atakan, sosyal medya hesabından 'tuvalet' ile iglili gelen soruları cevapladı. 

Ünlü yarışmacı tuvalet sıkıntısına ilişkin çektiği videoyu sosyal medya hesabı instagramda paylaşmasının ardından video viral oldu.

Melek Baykal ekranlara geri dönüyor! İzlenme rekorları kıran dizinin kadrosuna dahil oldu! Melek Baykal ekranlara geri dönüyor! İzlenme rekorları kıran dizinin kadrosuna... Haberi Görüntüle

SERCAN'I TUVALETTE YAKALADI

Avatar Atakan'ın videoda adadaki tuvalet ortamını gösterdiği sırada, Sercan'a 'gelme' dediği anlar kısa sürede tıklanma rekoru kırdı.

Avatar Atakan'ın paylaştığı video sonrasında ise 'Sercan dokunulmazlık ödülü alıyor', 'Sercan iş başında','Çok doğal bir video olmuş', 'Ülkece merakımız giderildi',  'Atakan çok şeffafsın' gibi yorumlar yapıldı.

 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

1

0

Kübra BEYAZOĞLU

TRHaber.com - Yaşam


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading