Yandex Metrica

Sitede Ara

Ayça Çağla Altunkaya'dan düğün öncesi müjde! Acun Ilıcalı beşinci kez baba oluyor!

Ayça Çağla Altunkaya'dan düğün öncesi müjde! Acun Ilıcalı beşinci kez baba oluyor!

Ünlü televizyoncu Acun Ilıcalı Eylül ayında kendisinden 20 yaş küçük sevgilisi Ayça Çağla Altunkaya ile birlikte düğün hazırlıkları yaparken müjdeli haber geldi. Ilıcalı'nın 5. kez baba olacağı öğrenildi.

Yaşam

02.09.2024, 15:32

Türkiye'nin başarılı televizyoncularından olan ünlü televizyoncu Acun Ilıcalı, 2018 yılında Şeyma Subaşı'dan boşanmasının ardından Ayça Çağla Altunkaya ile yeni bir aşka yelken açmıştı.

Eski aşıklar bir arada! Devrim Özkan Torreira'dan aylar sonra ilk kare! Eski aşıklar bir arada! Devrim Özkan Torreira'dan aylar sonra ilk... Haberi Görüntüle

DÜĞÜN ÖNCESİ MÜJDELİ HABER

Ilıcalı, kendisinden 20 yaş küçük sevgilisi Ayça Çağla Altunkaya ile mutlu olduğunu her fırsata dile getirirken, 5 Eylül'de İstanbul'da lüks bir otelde nikah kıyacakları ve hazırlıklara başladıkları öğrenilmişti.

7 Eylül 2024 burç yorumları: Koç, Boğa, İkizler, Yengeç,Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova, Balık burcu... 7 Eylül 2024 burç yorumları: Koç, Boğa, İkizler, Yengeç,Aslan, Başak,... Haberi Görüntüle

ACUN ILICALI 5. KEZ BABA OLUYOR

Düğün öncesi ise Ayça Çağla Altunkaya'dan sevindiren haber geldi. Söylemezsem Olmaz'ın habaerine göre, düğün öncesi Acun Ilıcalı ve Ayça Çağla Altunkaya'nın bebek bekledikleri öğrenildi.  Altunkaya'nın 3.5 aylık hamile olduğu iddiaları magazin dünyasında büyük yankı uyandırdı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

1

0

0

0

0

Kübra BEYAZOĞLU

TRHaber.com - Yaşam


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading