Yandex Metrica

Ayhan Sicimoğlu önce çalışanını darp etmiş sonra 'kumpas' demişti! Ünlü televizyoncu hakkında suç duyurusunda bulunuldu!

Ayhan Sicimoğlu önce çalışanını darp etmiş sonra 'kumpas' demişti! Ünlü televizyoncu hakkında suç duyurusunda bulunuldu!

Türkiye'nin sevilen giezi programlarını sunan ünlü televizyoncu Ayhan Sicimoğlu geçtiğimiz günlerde teknesindeki çalışanın hakkını vermediği iddia edilmiş, hakkını arayan çalışanına ise tokat atarak darp etmişti. Ünlü televizyoncu hakkında ise savcılık 'kasten yaralama' suçundan suç duyurusunda bulunulduğu öğrenildi.   

Yaşam

26.06.2024, 12:14

Ünlü televizyon programcısı 73 yaşınaki Ayhan Sicimoğlu, Muğla'nın Marmaris ilçesinde teknesindeki bir çalışanına tokat atarakdarp etmişti. Ünlü sunucu Sicimoğlu'nun çalışanının hakkını vermediğini belirterek video ile kayıt altına aldığı o görüntüler sonrasında savcılık harekete geçti. 

Space X'te taciz skandalıyla gündeme gelmişti! Elon Musk'ın 12'inci çocuğu ortaya çıktı! Space X'te taciz skandalıyla gündeme gelmişti! Elon Musk'ın 12'inci çocuğu... Haberi Görüntüle

SİCİMOĞLU HAKKINDA SAVCILIĞA SUÇ DUYURUSU

Hakkını arayan ve Sicimoğlu tarafından darp edilen çalışan Samet İşitmezoğlu'nun avukatı Mehmet Erkan Akkuş, Marmaris Cumhuriyet Başsavcılığı'na suç duyurusunda bulunduğu öğrenildi. 

Çalışan Samet İşitmezoğlu'nun avukatı Mehmet Erkan Akkuş,  "Suç duyurusunda bulunmakla kalmayıp, buna benzer olayların yaşanmaması için tüm hukuki yolların sonuna kadar takipçisi olacağız"  dedi.

Yunan yarışmacıya aşkını ilan etmişti! Survivor Nefise aşkına sahip çıktı: Yunanistan'a gideceğim... Yunan yarışmacıya aşkını ilan etmişti! Survivor Nefise aşkına sahip çıktı:... Haberi Görüntüle

NE OLMUŞTU?

Muğla'nın Marmaris ilçesindeki marinada bulunan teknesine ünlü televizyoncu Sicimoğlu, 33 bin TL maaşla aldığı çalışanına hakkını vermediği iddia edilmiş. O iddialar üzerine ise Sicimoğlu'nun yanına giderek hakkını arayan çalışan Samet İşitmezoğlu'na ''Çalışanın hakkı verilir, çalışmayanın değil"  dedi.

İkilinin arasındaki tartışma kayıt altına alan çalışan İşitmezoğlu, ''Darp raporu alacağım. Sizi polise şikayet edeceğim" demişti. 

Yunan yarışmacıya aşkını ilan etmişti! Survivor Nefise aşkına sahip çıktı: Yunanistan'a gideceğim... Yunan yarışmacıya aşkını ilan etmişti! Survivor Nefise aşkına sahip çıktı:... Haberi Görüntüle

ÇALIŞANINA PARA TEKLİF ETTİ

Olayı kayıt altına alan çalışan İşitmezoğlu'na ise Ayhan Sicimoğlu, görüntülerin silinmesi için 33 bin TL para teklif ettiği iddia etti. 

Olayın basına yansımasının ardından ise Sicimoğlu, "Sevgili dostlar, bir kumpas ve şantaj ile karşı karşıyayım. Videolar montaj ve eksiktir. Bana hakaret edilmiş ve iterek kafa ile vurmaya yeltelenilmiştir. Video planlanarak çekilmiştir. Bana yapılan fiziki saldırı kısmı yoktur veya çekilmemiştir." demişti. 

Cezaevi yönetimi taleplerini kabul etti! Dilan Polat ve Seçil Erzan'dan hapishanede istek! Cezaevi yönetimi taleplerini kabul etti! Dilan Polat ve Seçil Erzan'dan... Haberi Görüntüle

''FİİLİ TECAVÜZ KARŞISIND KENDİMİ SAVUNDUM''

Sicimoğlu fiili tecavüz karşısında kendimi savunmam gerekti diyerek, "73 yaşındayım, fiili tecavüz karşısında kendimi savunmam gerekti o kadar. Hemen akabinde polise şikayette bulundum. Bu şahıstan ve olayın aslını bilmeden, görmeden bu işe müdahil olan 3. şahıslardan hukuki yollardan hesap sorulacaktır. Büyük paralar istendi, şantaja maruz kaldım ve boyun eğmedim. Olay bundan ibarettir..." demişti. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Kübra BEYAZOĞLU

TRHaber.com - Yaşam


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading