Yandex Metrica

'Babana selam söyle' dedi gerçek ailesini buldu! Milyon liralık servetin sahibi oldu!

'Babana selam söyle' dedi gerçek ailesini buldu! Milyon liralık servetin sahibi oldu!

Muğla'da Türk filmerlini aratmayan bir olay yaşandı. Otobüs durağında şoförlük yapan Cihan Aydın'a bir yolcu  "Sen kömürcü Orhan'ın oğlu değil misin? Babana selam söyle" sözleri üzerine gerçek babasını buldu. Aydın iş adamının oğlu olduğunu ve milyonluk servetin sahibi olduğunu öğrendi.

Yaşam

26.08.2024, 13:44

Muğla'da 5 yıl önce Belediye otobüsü şoförlüğü yapan Cihan Aydın'ın yanına gelen bir yolcu, "Sen Kömürcü Orhan'ın oğlu değil misin; şu bin lirayı al da babana ver. Ona, aldığımız kömür nedeniyle borcumuz var" dediği öğrenildi.

13 yaşındaki çocuk okulda dehşet saçtı! Öğrencilerin boğazını kesti, çekiçle vurdu 13 yaşındaki çocuk okulda dehşet saçtı! Öğrencilerin boğazını kesti, çekiçle... Haberi Görüntüle

TESADÜFEN BABASINI BULDU

Cihan Aydın ise, 'Beni biriyle karıştırdınız galiba' demesi üzerine ise "Sen kömürcü Orhan'ın oğlusun.Babana selam söyle" diyerek uzaklaştığı öğrenildi.

Olayı annesi Suzan Yıldırım'a anlatan Cihan Aydın, 1987 yılında annesinin adliyede çalıştığı sırada iş adamı Orhan Karaca ile yasak aşk yaşadığı ve sonrasında resmi nikahlı eşinin üzerine çocuğunu kaydettirdiği öğrenildi. 

Kahramanmaraş'ta akılalmaz cinayet: Su içmek istediği için öldürüldü! 2 aylık bebeği babasız bıraktılar: O anları kameraya aldılar Kahramanmaraş'ta akılalmaz cinayet: Su içmek istediği için öldürüldü! 2 aylık... Haberi Görüntüle

BABASINI BULDU MİLYONLUK SERVETİN SAHİBİ OLDU

Cihan Aydın ise babasının Orhan Karaca olduğunu öğrenmesi üzerine babalık davası açtığı ve 6 yaşında trafik kazasında ölen kütükteki babasının mezarından alınan örneklerde babasının olmadığı öğrenildi. Yapılan DNA sonucunda ise 63 yaşındaki Orhan Karaca'nın yüzde 99.9 biyolojik babası olduğu öğrenildi.

Yaşanan olay sonrası ise Aydın, Orhan Karaca'nın nüfusuna kaydedildi ve 15 taşınmazına ve 100 milyonluk servete de ortak oldu. Babalığını kabul etmeyen Karaca'ya ise Aydın 355 bin liralık açtığı davayı kazandığı öğrenildi.

Habere Tepki Ver

2

0

2

0

0

0

0

0

Kübra BEYAZOĞLU

TRHaber.com - Yaşam


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading