Yandex Metrica

Babası tarafından terk edilmişti! Afra Saraçoğlu 'görüşmem' dediği babasını affetti!

Babası tarafından terk edilmişti! Afra Saraçoğlu 'görüşmem' dediği babasını affetti!

Star TV'nin izlenme rekorları kıran dizisi Yalı Çapkını'nda Seyran karakterini canladnıran Afra Saraçoğlu 13 yaşında babası tarafından terk edilmiş, görüşmem diyerek hikayesini sevenlerine anlatmıştı. Ancak ünlü oyuncu babasını görmek için yutdışına gittiği öğrenilirken sosyal medya da verdiği pozları çok konuşuldu.

Yaşam

02.07.2024, 18:38

Türkiye'nin genç yeteneklerinden olan ve izlenme rekorları kıran Yalı Çapkını dizisinde 'Seyran' karakterini canlandıran Afra Saraçoğlu özel hayatıyla sık sık gündeme gelmeye devam ediyor. 

Öpüşmekten düz yolda yürüyemediler! Serenay Sarıkaya ve Mert Demir'in o halleri sosyal medyada viral oldu! Öpüşmekten düz yolda yürüyemediler! Serenay Sarıkaya ve Mert Demir'in o... Haberi Görüntüle

BABASI TARAFINDAN TERK EDİLMİŞTİ

Geçtiğimiz günlerde babası hakkında yaşadıklarını anlatan Saraçoğlu, "Annemle babam ben çok küçükken ayrıldı. Babamla 9 ve 13 yaşındayken iki kez görüştüm, bir daha hiç haber alamadım. Artık görüşmem, üzerimde hiç emeği yok" açıklamasında bulunmuştu.

Sosyal medya bu görüntülerle ikiye bölündü! Ünlü sanatçı arkadaşıylda dans etti, sevgilisi usulca izledi! Sosyal medya bu görüntülerle ikiye bölündü! Ünlü sanatçı arkadaşıylda dans... Haberi Görüntüle

GÖRÜŞMEK İÇİN AMERİKAYA GİTTİ

Küçük yaşta babasının terk ettiğini açıklayan Afra Saraçoğlu söylediklerinden vazgeçerek babasını görmek için Amerika'ya gitti.

Hep aynı numaralar! Birce Akalay'ın sevgilisi Hakan Kurtaş'ın aşk dolu bakışları tepki topladı! Hep aynı numaralar! Birce Akalay'ın sevgilisi Hakan Kurtaş'ın aşk dolu... Haberi Görüntüle

BABASIYLA POZLARI OLAY OLDU

Babasıyla Amerika'da görüşen ve sosyal medyada çektiği fotoğrafları paylaşan Saraçoğlu'nun o pozlarına hayranları tarafından beğeni yağdı.

 

Habere Tepki Ver

0

1

0

0

0

0

0

0

Kübra BEYAZOĞLU

TRHaber.com - Yaşam


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading