Yandex Metrica

Bakana attığı tweet ile tanınmıştı! Ünlü sosyal medya fenomen Murat Saraç hayatını kaybetti!

Bakana attığı tweet ile tanınmıştı! Ünlü sosyal medya fenomen Murat Saraç hayatını kaybetti!

Ünlü sosyal medya fenomeni Murat Saraç, 'fitnatmurat' lakabı ile ününe ün katmıştı. Doğuştan engelli olan ünlü fenomenin tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybettiği öğrenildi. Acı haberi ise ünlü oyuncunun annesi 'Oğlum melek oldu' diyerek duyurdu.

Yaşam

26.08.2024, 17:28

Amasya'nın Taşova ilçesinde yaşayam doğuştan engelli 24 yaşındaki ünlü sosyal medya fenomeni Murat Saraç hayatını kaybetti. 

İrem Derici o sözleri söylediğine bin pişman oldu! DM kutum nüfus kağıdıyla doldu! İrem Derici o sözleri söylediğine bin pişman oldu! DM kutum... Haberi Görüntüle

ÜNLÜ FENOMEN HAYATINI KAYBETTİ

Saraç'ın annesi X hesabından yaptığı açıklamada oğlunun fotoğrafalrını paylaşarak, "Oğlum melek oldu muradımı kaybettim onun bizi unutmayın dua edin" dedi.

Anne Fitnat Saraç X hesabından yaptığı paylaşımda, "Hafta sonu göremiyorum pazartesi inşallah güzel haberini alırım şu an nasıl bilmiyorum anneyim 25 yıldır mücadele veriyor ikimiz o benim tek evladım birbirimize tutunuyoruz Allah in dediği olur tabiki korkuyorum sabır dua yanımızda olan herkese teşekkür ederim.'' dedi.

Koyu Galatasaray taraftarı olan Saraç'ın sosyal medya X hesabında binlerce takipçisi bulunuyordu. 

Ani düğün kararının nedeni belli oldu! Ünlü oyuncu Pınar Deniz anne oluyor! Ani düğün kararının nedeni belli oldu! Ünlü oyuncu Pınar Deniz... Haberi Görüntüle

MURAT SARAÇ KİMDİR? 

Amasya Taşova ilçesinde yaşayan 24 yaşındaki Murat Saraç yaşadığı sağlık sorunlarına rağmen pozitif mesajları ile tanınıyor. 

Murat Saraç sosyal medya hesabı X üzerinden 10 yıl önce Aile ve Sosyal Polisitkalar Bakanı Fatma Şahin'e ''Bakanım beni muayene ettir'' tweetini atmasının ardındna ünlenmişti. 

Bakan Fatma Şahin ise Ankara'ya çağırarak Saraç'ı muayene ettirmiş, skolyoz teşhisi konulduğu öğrenilmşti. Amasya Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Ahmet Duman Murat Saraç'ı tedavi ettirmiş, bedensel engelli olduğu için okula gidemediğini ve gününü çoğunu televizyon izleyerek geçirdiğini ifade etmişti. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Kübra BEYAZOĞLU

TRHaber.com - Yaşam


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading