Barbie oyuncusu karnı burnunda yakalandı! Margot Robbie'nin hamile olduğu ortaya çıktı!

Barbie oyuncusu karnı burnunda yakalandı! Margot Robbie'nin hamile olduğu ortaya çıktı!

Geçtiğimiz yıl Barbie filminde rol alan ve Oppenheimer filmiyle gişe yarışıan giren Margot Rabbie'nin hamiel olduğu ortya çıktı. Ünlü oyuncu sokakta dolaşırken basın ensuplarına yakalanmasıyla anne olacağı öğrenildi. 

Yaşam

08.07.2024, 13:55

Suicide Suad, Babylon, Focus, The Legend of Tarzan, About Time gibi filmlerde yer almış 2023 yılında ise en çok izlenen filmler arasında giren Barbie filminde baş karakter olan 34 yaşındaki Margot Robbie dünya gündemine oturdu.

5 Ekim 2024 burç yorumları: Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova, Balık burcu... 5 Ekim 2024 burç yorumları: Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan,... Haberi Görüntüle

DİZİ SETİNDE TANIŞTI DÜNYAEVİNE GİRDİ

Hollywood'un en çok konuşulan kadın oyuncuları arasına girmeyi başaran Robbie'nin 2013 yılında Aşk Uğruna projesinin setinde tanıştığı ve iki yıl aradan sonra evlenme kararı aldığı Tom Ackerley ikle dünyaevine girmişti. 

24 Eylül 2024 burç yorumları: Koç, Boğa, İkizler, Yengeç,Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova, Balık burcu... 24 Eylül 2024 burç yorumları: Koç, Boğa, İkizler, Yengeç,Aslan, Başak,... Haberi Görüntüle

HAMİLE OLDUĞU ORTAYA ÇIKTI

Çiftin evliliklerinden sonra Margot Robbie'nin hamile oluğu ortaya çıktı.

Robbie'nin sokakta dolaşırken karnı burnunda görüntülerinin ortaya çıkmasıyla öğrenilirken Robbie bir röportajında, “Bir sürü çocuk istiyorum. Dört çocuklu bir ailede büyüdüm. O nedenle dört rakamı kulağa hoş geliyor” demişti. 

Habere Tepki Ver

0

0

1

0

0

0

0

0

Kübra BEYAZOĞLU

TRHaber.com - Yaşam


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading