Yandex Metrica

Barış Alper Yılmaz ile adı anılmıştı! Şeyma Subaşı 'Yine aşık oldum' diyerek itiraf etti!

Barış Alper Yılmaz ile adı anılmıştı! Şeyma Subaşı 'Yine aşık oldum' diyerek itiraf etti!

Euro 2024 Futbol Avrupa Futbol Şampiyonasında büyük başarı yakalayan milli futbolcu Barış Alper Yılmaz'ın Şeyma Subaşı ile görüntülendiği iddia edilmişti. Subaşı ise son sosyal medya paylaşımında ise 'Aşık oldum' diyerek şaşırtan bir itirafta bulundu.

Yaşam

24.07.2024, 12:26

Türkiye Milli Takımı'nda yer alan EURO 2024'e katılan ve büyük başarı yakalayan Barış Alper Yılmaz sosyal medyada büyük yankı uyandırmıştı. 

Eski aşkına bir şans daha verdi! Dervim Özkan ile Lucas Torreira yeniden barıştı! Eski aşkına bir şans daha verdi! Dervim Özkan ile Lucas... Haberi Görüntüle

AŞK İDDİALARI ORTA ATILMIŞTI

Milli Takım'ın çeyrek finalede elenmesinin ardından Barış Alper Yılmaz Bodrum'da dinlenmeye çekilmişti. Şeyma Subaşı'da Bodrum tatilinin tadını çıkarırken ikilinin aynı mekanda oldukları ve vakit geçirdikleri iddia edilmişti.  Konuyla iglili ise ikiliden hiçbir açıklama gelmemişti. 

31 Ağustos 2024 burç yorumları: Koç, Boğa, İkizler, Yengeç,Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova, Balık burcu... 31 Ağustos 2024 burç yorumları: Koç, Boğa, İkizler, Yengeç,Aslan, Başak,... Haberi Görüntüle

ŞEYMA YİNE AŞIK OLDU

Şeyma Subaşı ise sosyal medya hesabından şaşırtan bir paylaşımda bulundu. Özel hayatı ile güneme gelmye devam eden ünlü fenomen Subaşı, yaptığı paylaşımda aşık olduğunu belirterek, "Tahmin edin ne oldu çocuklar? Yine aşık oldum. LOL. Ve neredeyse düşünüyordum... Acaba herhangi bir heyecan, herhangi bir yer veya herhangi bir insan olacak mı? Ve ne oldu biliyor musunuz? Evet. Hala hissedecek çok şey var. En tatlı zaman her yerde hissediyorum." dedi. Subaşı'nın o sözleri ise magazin dünyasında büyük yankı uyandırdı.

Habere Tepki Ver

0

1

0

0

0

0

0

0

Kübra BEYAZOĞLU

TRHaber.com - Yaşam


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading