Yandex Metrica

Bella Hadid mankenlik kariyerini sonlandırmmıştı! Sevgilisiyle birlikte karavanda yaşadığı ortaya çıktı!

Bella Hadid mankenlik kariyerini sonlandırmmıştı! Sevgilisiyle birlikte karavanda yaşadığı ortaya çıktı!

Dünyaca ünlü Filistin asıllı manken Bella Hadid, sevgilisi Adan Banuelos ile birlikte karavanda yaşadığı öğrenildi. Ünlü manken lüks hayatını geride bırakarak geçtiğimiz aylarda hayatıyla ilgili ciddi kararlar almıştı. 

Yaşam

28.08.2024, 17:51

Dünyaca ünlü Filistin asıllı 27 yaşındaki ünlü manken Bella Hadid mankenlik kariyrine son noktayı koyarak, şehir hayatını terk etti. Dünyaca ünlü manken Hadid ani bir kararla, lüks yaşantısını geride bırakarak sevgilisi Adan Banuelos ile birlikte şaşırtan bir açıklamada bulundu. 

Gece çalışan çocuklu ailelerin en büyük mağduriyeti için müthiş fikir: Gece kreşi uygulaması başladı Gece çalışan çocuklu ailelerin en büyük mağduriyeti için müthiş fikir:... Haberi Görüntüle

KARAVANDA YAŞAMAYA BAŞLADI

Ünlü manken Hadid, ABD'nin ünlü at eğitmenlerinden olan Teksaslı sevgilisine ilişkin açıklamalarda bulundu. 

Sevgilisi Banuelos Hadid'in karavanda yaşamaya başladığını belirterek, "Benimle birlikte beş tekerli karavanımda gayet mutlu bir şekilde yaşamaya başladı. Yaptığı çok havalı bir şeydi. O karavan bana her zaman biraz küçük gelmişti ama mutlu olduğum birini bulduğumda adeta bir malikaneye dönüştü. İlişkimizi bir sonraki adıma taşımadan önce Bella'nın yaşam tarzımı anlamasını istiyordum. Bilirsiniz, birine karşı bir şeyler hissetmeye başlarsınız ve 'Belki de hayatımın geri kalanı onunla geçecek' diye düşünürsünüz." dedi.

Kahramanmaraş'ta akılalmaz cinayet: Su içmek istediği için öldürüldü! 2 aylık bebeği babasız bıraktılar: O anları kameraya aldılar Kahramanmaraş'ta akılalmaz cinayet: Su içmek istediği için öldürüldü! 2 aylık... Haberi Görüntüle

HADİD'E ÖVGÜLER YAĞDIRDI

Bella Hadid'in atlara ilgili olduğu ve herkese sevecen davrandığını belirterek, "Yarışmalarımız olduğu günlerde herkese kahvaltı getirmek için sabahın erken saatlerinde uyandı ve her zaman bir numaralı destekçim oldu. Bu kadar tutarlı, bu kadar moral verici, pozitif ve tanıştığı herkese karşı sıcak olması, atlarla ve diğer her şeyle ilgili bana yardımcı olması inanılmaz bir şey" belirtti.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Kübra BEYAZOĞLU

TRHaber.com - Yaşam


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading