Yandex Metrica

Beren Saat, kayınvaldesi ile barıştı mı? Uzun yıllar süren küslüğün nedeni belli oldu!

Ünlü oyuncu Beren Saat eşi Kenan Doğulu'nun annesiyle uzun süren küslükleri son buldu. Serpil Doğulu ile birlikte Bodrum'da görünütlendi. Yıllarca süren gelin kaynana küslüğünün ise son bulduğu öğrenildi.

Yaşam

06.08.2024, 12:36

Aşk-ı Memnu dizisinde büyük yankı uyandıran 40 yaşındaki ünlü oyuncu Beren Saat 2014 yılında ünlü şarkıcı Kenan Doğulu ile dünyaevine girmişti. 

Gözündeki kaşıntı hayattan koparıyordu! Bitlis'te küçük kızın gözünden çıkan şey pes dedirtti! Gözündeki kaşıntı hayattan koparıyordu! Bitlis'te küçük kızın gözünden çıkan şey... Haberi Görüntüle

KAYINVALDESİ İLE YILLARDIR KÜSTÜ

Beren Saat'in sosyal medya hesabı İnstagram üzerinden annesiyle kayınvcalidesi Serpil Doğulu ile yaptığı manidar paylaşımı sonrası kayınvalide çok kızmış ve ikili arasında tartışma çıkmıştı. Beren Saat ise düğün fotoğraflarını sosyal medya hesabından silmesinin ardından kayınvalidesi uyarmış, aralarında kriz çıkmıştı.

İrem Derici eski sevgilisiyle konserde karşılaştı! Sahnede Atakan Işıktutan'a söylediği sözler gündem oldu! İrem Derici eski sevgilisiyle konserde karşılaştı! Sahnede Atakan Işıktutan'a söylediği... Haberi Görüntüle

GELİN- KAYNANA BARIŞTI

Uzun yıllar birbirleriyle konuşmayan ikilinin ise yıllar sonra bir araya geldiği öğrenildi. 

HaberTürk'ün haberine göre, Bodrum Yalıkavak'ta görüntülenen Beren Saat ve kayınvalidesi Serpil Doğulu, Kenan Doğulu'nun  konseri için bir araya geldi. 

İkilinin deni kenarında oturup sıcak sohbet etmeleri aralarındaki buzların eridiği öğrenildi. Kaynanasıyla birlikte şezlongta sohbet eden Saat'in rahat tarzı ise dikkatlerden kaçmadı.

Habere Tepki Ver

0

0

1

0

0

0

0

0

Kübra BEYAZOĞLU

TRHaber.com - Yaşam


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading