Bilim insanlarından şaşırtan araştırma! İnsanların hayatta en pişman oldukları 3 şey açıklandı!

Bilim insanlarından şaşırtan araştırma! İnsanların hayatta en pişman oldukları 3 şey açıklandı!

Modern toplumun en büyük sorunlarından olan zaman bulamama iş yoğunlu ve günün stresi kişileri çeşitli pişmanlıklara sevk edebiliyor. The Economist verilerine göre ise insanların hayatlarında en çok pişman olduğu 3 şey açıklandı.

Yaşam

23.07.2024, 14:00

The Economist'in haberine göre, Dünya da insanların en çok hayatta pişman oldukları 3 şey açıkladı. Araştırmalara göre dünyanın en yaşı insanlarına sorular yöneltildi. Kişilerin uzun ömürlü ve sağlıklı yaşamları boyunca hayatlarında neyi en çok yapmak istedikleri ve yapamadıkları araştırıldı.

Göz gözü görmüyor! Görüş mesafesi 30 metreye düştü Göz gözü görmüyor! Görüş mesafesi 30 metreye düştü Haberi Görüntüle

EN ÇOK PİŞMAN OLUNAN 3 ŞEY

Günümüzde iş koşuşturmacası ve günlük hayatın stresi nedeniyle milyonlarca insan sosyal hayatta aktif olamayıp ailesiyle vakit geçirememenin zorluğunu yaşamakta. Ancak yapılan araştırmaya göre bireylerin en çok neyden pişman oldukları öğrenildi. 

1- AİLE İLE VAKİT GEÇİRMEMEK

The Economist'in verlerine göre  insanların en pişman olduğu durum aileleri ile daha fazla vakit geçirmemek oldu. İlk sırada yer alan aile ile vakit geçirmemek birçok kişinin en büyük problemi haline geldiği ortaya çıktı.

2- ÇOK ÇALIŞMAK

İnsanların hayatta en çok pişman oldukları ikinci durum ise çok çalışmak oldu. İnsanlar çok çalıştıkları için sevdikleriyle vakit geçirememelerinden pişmanlık duydukları öğrenildi. 

3- SEYAHAT EDEMEMEK

Üçüncüsü ise insnaların daha fazla seyahat edememeiş olmaları oldu. 100 yaşını geçmiş pek çok birey yeni yerler keşfedemeyip, seyehat edemedikleri için pişmanlık duydukları öğrenildi. 

 

 

 

Habere Tepki Ver

0

1

0

0

0

0

0

0

Kübra BEYAZOĞLU

TRHaber.com - Yaşam


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading