Yandex Metrica

Bir deri bir kemik kaldı! Kanserle mücadele eden Kate Middleton ilk kez görüntülendi!

Bir deri bir kemik kaldı! Kanserle mücadele eden Kate Middleton ilk kez görüntülendi!

İngiltere Kraliyet Ailesine mensup Kate Middleton, kanser teşhisi konmasının ardından 6 ay sonra ilk kez görüntülendi. Prenses Middleton'un zayıfladığı dikkatlerden kaçmazken gülümsemesiyle İngiliz halkının yüreğine su serpti.

Yaşam

18.06.2024, 14:10

Geçtiğimiz günlerde İngiltere'nin ünlü Trooping The Colour etkinliğine katılıp katılamayacağı merak edilirken, dün gerçekleşen törende Kate Middleton'da yerini aldı.

Melek Baykal ekranlara geri dönüyor! İzlenme rekorları kıran dizinin kadrosuna dahil oldu! Melek Baykal ekranlara geri dönüyor! İzlenme rekorları kıran dizinin kadrosuna... Haberi Görüntüle

HALK SARAYA AKIN ETTİ

Galler Prensi William'ın eşi olan Kate Middleton'un etkinliğe katılacağı haberinden sonra ise İngiliz halkı Buckhingnam Sarayı'na akın etti. 

Alkol ve sigarayı bırakmıştı! Serdar Ortaç'ın annesi Nesrin Ortaç'tan oğluna sitem dolu sözler! Alkol ve sigarayı bırakmıştı! Serdar Ortaç'ın annesi Nesrin Ortaç'tan oğluna... Haberi Görüntüle

ZAYIF HALLERİ DİKKATLERDEN KAÇMADI

Kate Middleton'un zayıf hali, beyaz elbisesi ile dikkatleri üzerine çekmeyi başardı.42 yaşındaki Middleton'un eskisi gibi görevlerinde yerini alamayacağı ve tedavi süreci hakkında açıklamalarda bulunarak,  "Kemoterapi gören herkesin bileceği gibi iyi günlerim var, kötü günlerim var. O kötü günlerde kendinizi zayıf ve yorgun hissediyorsunuz. Bedeninizin dinlenme isteğine teslim olmak zorunda kalıyorsunuz. İyi günlerde de kendinizi güçlü hissedip bunun tadını çıkarmak istiyorsunuz" dedi.

Sosyal medya bu görüntülerle ikiye bölündü! Ünlü sanatçı arkadaşıylda dans etti, sevgilisi usulca izledi! Sosyal medya bu görüntülerle ikiye bölündü! Ünlü sanatçı arkadaşıylda dans... Haberi Görüntüle

AYLAR SONRA İLK RESMİ GÖREVİNE KATILDI

Kral 3. Charles'in doğum gününde resmi geçit törenine katılan ve 6 ay sonra ilk resmi görevini gerçekleştiren Middeleton,Prens Charles, Prens George, Prenses Charlotte ve Prens Louis ile birlikte etkinlikte yerini aldı.

18. Yüzyıldan bu yana kadar gerçekleşen etkinlikte at arabaları ile halkı selamlayan Middleton, daha sonra Buckhingnam Sarayına geçerek balkonda halkı selamladı.

 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Kübra BEYAZOĞLU

TRHaber.com - Yaşam


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading