Bir deri bir kemik kaldı! Prenses Kate'yi Wimbledon Tenis Turnuvası'nda görenler tanıyamadı!

Bir deri bir kemik kaldı! Prenses Kate'yi Wimbledon Tenis Turnuvası'nda görenler tanıyamadı!

Uzun zamandır kanser tedavisi gören Galler Prensi William'ın eşi Kate Middleton, bu yıl düzenlenen Wimbledon Tenis Turnuvasında görüntülendi. Prenesin zayıf halleri dikkatlerden kaçmadı. 

Yaşam

14.07.2024, 17:59

İngiltere Kraliyet ailesinin gözde gelini 42 yaşındaki Prenses Kate Middleton Ocak ayında karnından ameliyat olmuş uzun bir süre tedavi altına alındıktan sonra kasner olduğu öğrenilmişti. 

Prensesin kanser açıklamasından sonra herhangi bir şekilde haber alınamayan ve tedavisine odaklanılan prenses uzun bir süre basında görüntülenmemesi ve Kraliyet ailesi etkinliklerinde yer almamıştı. 

13 Ekim 2024 burç yorumları: Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova, Balık burcu... 13 Ekim 2024 burç yorumları: Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan,... Haberi Görüntüle

TENİS TURNUVASINDA GÖRÜNTÜLENDİ

Prenses Kate Middleton bu kez hasta yatağındna kalkıp kamuoyunun karşısına çıktı. Kate Wimbledon erkek finali ALl England Club'a geldi. Londra'da GRand Slam turnuvasını gelen prensesin yanında eşi Prens William'ın olmaması dikkatlerden kaçmadı. 

10 Ekim 2024 burç yorumları: Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova, Balık burcu... 10 Ekim 2024 burç yorumları: Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan,... Haberi Görüntüle

MAÇ İÇİN ALMANYA'YA GİTTİ

Mart ayında Kral Charles için düzenlenen doğum gününde görüntülendi ve ikinci kes ise tenis turnuvası için halkın karşısına çıktı.

Ayrıca prensesin Almanya 'da düzenlenen Euro 2024 turnuvasında İspanya ve İngiltererşılaşmasını izlemeye gittiği de öğrenildi. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Kübra BEYAZOĞLU

TRHaber.com - Yaşam


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading