Yandex Metrica

Sitede Ara

Bir haftada 1 milyon sterlin kazandı! Dünya'nın en zengin ünlüleri listesine girdi!

Bir haftada 1 milyon sterlin kazandı! Dünya'nın en zengin ünlüleri listesine girdi!

Dua Lipa, bir hafta içeriisnde 1 milyon sterlin kazanarak İngiltere'nin en zengin ünlüleri arasına girmeyi başardı. Ünlü şarkıcı Harry Styles ve Adele gibi sanatçıları geride bırakarak 29. sıraya yerleşti.

Yaşam

24.07.2024, 17:36

One Kiss, No Lie, New Rules, IDGAF gibi şarkıları seslendiren 28 yaşındaki ünlü şarkıcı Dua Lipa haftada 1 milyon sterlin kazanarak dünyanın en zengin ünlüleri arasına girmeyi başardı. Arnavut asıllı İngiliz şarkıcı geliriyle Harry Styles, Adele ve Ed Sheeran gibi isimleri kazancıyla geride bıraktı. 

'Babana selam söyle' dedi gerçek ailesini buldu! Milyon liralık servetin sahibi oldu! 'Babana selam söyle' dedi gerçek ailesini buldu! Milyon liralık servetin... Haberi Görüntüle

29.SIRAYA YÜKSELDİ

Mart 2023 yılında elde dilen verilere göre,  Dua Lipa'nın Radicial 22 Live LLP şirketinin cirosu 51,6 milyon sterline ulaştığı, günlük ortalama kazancının ise 59 bin sterlin olduğu belirtildi. Ünlü şarkıcının bu sayede İngiltere'de 29'uncu sıraya yükseldiği öğrenildi.

Duyanlar akın etti! İstanbul'a sadece bir saat uzaklıkta! O tatil beldesine gidenler adeta büyülendi! Duyanlar akın etti! İstanbul'a sadece bir saat uzaklıkta! O tatil... Haberi Görüntüle

KARİYERİ BABASININ ELİNDE

Dua'nın kariyerini elin almak için babasının uğraştığını belirten bir kaynak, "Dua kariyerinin kontrolünü geri almak istiyor ve babası Dugi de bu konuda oldukça aktif. Sektördeki bazı kişiler bu durumu Taylor Swift ve Scooter Braun arasındaki ilişkiye benzetse de, Dugi'nin kızının çıkarlarını ön planda tutacağı kesin" dedi.

Justin Bieber'in bebeği dünyaya geldi! Hailey Bieber bebeğinin ismini bakın ne koydu! Justin Bieber'in bebeği dünyaya geldi! Hailey Bieber bebeğinin ismini bakın... Haberi Görüntüle

40 YAŞINDA MİLYARDER OLABİLİR

Aynı kaynak Lipa'nın mülkiyetini elinde tutmak için strateji geliştirdiğini belirterek, "Taylor Swift, büyük bir kadın pop yıldızı olarak kendi şartlarına göre para kazanıyor. Dua da benzer bir yol izliyor ve bu gidişle 40 yaşına geldiğinde milyarder olabilir." dedi.

Kübra BEYAZOĞLU

TRHaber.com - Yaşam


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading