Bodrum dönüşü feci kaza! Ünlü oyuncu Tolgahan Sayışman ve eşi Almeda Abazi'den kötü haber!

Bodrum dönüşü feci kaza! Ünlü oyuncu Tolgahan Sayışman ve eşi Almeda Abazi'den kötü haber!

Ünlü oyuncu Tolgahan Sayışman, Bodrum'da tatil yapan eşi Almeida Abazi ve iki çocuğunu İstanbul'a getirtmek için arabasıyla şoförünü göndermişti. Ancak yolda trafik kazasına karışan Sayışman'ın ailesinin durumunun iyi olduğu ancak aracın pert olduğu öğrenildi. 

Yaşam

02.08.2024, 12:13

Lale Devri, Asla Vazgeçmem, Siyah İnci, Elveda Rumeli, Şampiyon gibi dizilerde yer alan 42 yaşındaki ünlü oyuncu Tolgahan Sayışman uzun süredir yurt dışı faaliyetlei nedeniyle gözlerden uzaktı.

Cep telefonu bağımlılığı araştırıldı! Bakın ayın kaç gününü ekran karşısında geçiriyoruz Cep telefonu bağımlılığı araştırıldı! Bakın ayın kaç gününü ekran karşısında... Haberi Görüntüle

EŞİ ALMEİDA TATİL DÖNÜŞÜ KAZAYA KARIŞTI 

Ünlü oyuncu geçitğimiz günlerde Türkiye'ye dönüş yapmış, ancak işleri nedeniyle uzun zamandır görüntülenemiyordu. Ünlü oyuncunun ise eşi Almeida Abazi ve çocuklarını Bodrum'a tatile göndermişti. Almeida'nın tatilinin bitmesinin ardıdnan Sayışman şoförü ile birlikte arabasını Bodrum'a gönderdi. 

Canlı yayında panik anları! Ünlü haber sunucusu Cem Öğretir'in burnu kanadı: Cem Öğretir'e ne oldu, sağlık duurmu nasıl? Canlı yayında panik anları! Ünlü haber sunucusu Cem Öğretir'in burnu... Haberi Görüntüle

SAĞLIK DURUMU İYİ

Ancak ünlü oyuncunun şöforu Bodrum'da trafik kazasına karıştığı ve araçtakilerin durumunun iyi olduğu öğrenildi. Son model Mercedes marka aracın ön kısmının tamemen dağıldığı ve pert olduğu öğrenildi. 

Hürriyet'ten Mehmet Üstündağ'ın haberinde yer alan bilgiye göre aracın 11 milyon TL değerinde olduğu ve kaskosunun bulunduğu öğrenildi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Kübra BEYAZOĞLU

TRHaber.com - Yaşam


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading