Yandex Metrica

Sitede Ara

Boşanır boşanmaz şarkıcı Nez ile aşkını ilan etmişti! Rüştü Onur Atilla'nın eski eşi 'Her şey yeterince çirkin' diyerek açıkladı!

Boşanır boşanmaz şarkıcı Nez ile aşkını ilan etmişti! Rüştü Onur Atilla'nın eski eşi 'Her şey yeterince çirkin' diyerek açıkladı!

Güldür Güldür programında yer alan Onur Rüştü Atilla, eski eşi Sinem Ayyıldız ile boşandıktan günler sonra şarkıcı Nez ile aşkını ilan etmiş haklarında çıkan aldatma iddiaları sonrasında ise açıklama yapmışlardı. Ancak eski eş Sinem Ayyıldız 'her şey yeterine çirkin' diyerek açıkladı.

Yaşam

03.07.2024, 17:53

Güldür Güldür'ün sevilen oyuncularından olan Onur Rüştü Atilla, 10 yıldır birlikte olduğu iki çocuğunun annesi Sinem Ayyıldız'dan tek celsede boşanmıştı. 

Yusuf Güney'den çok çarpıcı uzaylı açıklaması: İnsanları ölmeden önce klonluyorlar! Yusuf Güney'den çok çarpıcı uzaylı açıklaması: İnsanları ölmeden önce klonluyorlar! Haberi Görüntüle

ŞARKICI NEZ İLE YENİ BİR AŞKA YELKEN AÇMIŞTI

Geçtiğimiz günlerde ise Rüştü Atilla'nın şarkıcı Nez ile aşkını ilane etmesi ise büyük tepki toplamış aldatma iddiaları gündeme gelmişti. 

Katy Perry'den Türk hayranlarını sevindiren haber! Dünyaca ünlü şarkıcı İstanbul'da konser vereceğini duyurdu! Katy Perry'den Türk hayranlarını sevindiren haber! Dünyaca ünlü şarkıcı İstanbul'da... Haberi Görüntüle

ESKİ EŞ 'HER ŞEY YETERİNCE ÇİRKİN' DİYEREK AÇIKLADI

Ünlü oyuncu Onur Rüştü Atilla'nın eski eşi Sinem Ayyıldız ise konuya ilişkin açıklama yaparak, "Boşandıktan 20 gün sonra Nez ile ilişkisini ilan etmişti… Onur Atilla’nın 10 yıllık eski eşi Sinem Ayyıldız ilk kez konuştu "Boşanmayı ben istemedim. Çocuklarımız ve geçmişimiz uğruna son ana kadar çabaladım. Herkes tarafından kabul görmüş malum sebeplerden dolayı karşımda üslubuyla son derece kırıcı ve kararında net bir adam vardı. Her şey 5 ay içinde oldu. Tek taraflı elden bir şey gelmiyor… Her şey yeterince çirkin." dedi. 

Londra rüyası kısa sürdü! Muhteşem Yüzyıl'ın Hünkarı Halit Ergenç Bergüzar Korel ile Türkiye'ye döndü! Londra rüyası kısa sürdü! Muhteşem Yüzyıl'ın Hünkarı Halit Ergenç Bergüzar... Haberi Görüntüle

ONUR RÜŞTÜ ATİLLA SÖYLEDİKLERİYLE TEPKİ ÇEKMİŞTİ

Onur Atilla ise geçtiğimiz günlerde şarkıcı Nez ile aşkını ilan etmesinin ardından, "Evlilikler başlar biter. İlişkiler başlar biter. Bu hayattır. Hayatlara bilmeden, düşünmeden, sormadan müdahale etmek, yorumlar getirmek, sebep sonuç üretmek... Ne iki çocuğumuzun kıymetli annesi ne de kariyerlerini yıllarca döktükleri alın teriyle, yoğun emekle bir yere getirebilmiş ve kız arkadaşım bu hak ediyor. Böyle bir sebeple gündem oyalamak umarım bir daha yaşamayacağım bir tecrübe olur. Sosyal medyada bir gücüm varsa kime ne faydam olacaksa onun için kullanmak isterim. Mesleğimi, neşemi paylaşmak, yanlış gördüğüme ses çıkarmak isterim o kadar" demişti. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Kübra BEYAZOĞLU

TRHaber.com - Yaşam


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading