Botoks kardeşliği! Ahmet Hakan, Sertap Erener ve Rafet El Roman'ı birbirine benzetmişti! Ünlü şarkıcılardan ise cevap gecikmedi!

Botoks kardeşliği! Ahmet Hakan, Sertap Erener ve Rafet El Roman'ı birbirine benzetmişti! Ünlü şarkıcılardan ise cevap gecikmedi!

Ünlü şarkıcı Rafet El Roman botoks yaptırmasının ardından yüzündeki değişiim aylarca konuşulmuş birçok kişi ise ünlü oyuncuyu tanıyamamıştı. Şimdi ise Sertap Erener'de yaptığı botokslarla tanınmaz hale gelirken Ahmet Hakan ikiliyi birbirine benzetmişti. Rafet El Roman ise Ahmet Hakan'a, 'kıskançlık yapıp gölge düşürmeyin' cevabını verdi.

Yaşam

21.05.2024, 23:39

Türkiye'nin başarılı sanatçılarından olan 55 yaşındaki Rafe El Roman, geçtiğimiz aylarda katıldığı bir etkinlikte yüzündeki değişim ile herkesi şaşırtmış, estetik iddialarını yalanlamıştı. 

Ancak ünlü şarkıcı El Roman estetik olmadığını yalnızca botoks yaptırdığını itiraf etmişti. 

Aile hayatı ile ilgili çarpıcı anket! Evde en çok o konuda kavga ediliyor Aile hayatı ile ilgili çarpıcı anket! Evde en çok o... Haberi Görüntüle

ÖNCE RAFET EL ROMAN ŞİMDİ SERTAP ERENER

Geçitiğimiz günlerde ise Sertap Erener 1994'te yayınladığı Mecbursun şarkısına özel yeni bir klip çekmiş, o klipte ise hayranları ünlü şarkıcıyı tanıyamadıklarını belirterek binlerce yorum yağdırmıştı.

5 Ekim 2024 burç yorumları: Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova, Balık burcu... 5 Ekim 2024 burç yorumları: Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan,... Haberi Görüntüle

AHMET HAKAN BENZERLİKLERİNİ KONUŞTU

Magazin dünyasında en çok konuşulan Rafet El Roman ve Sertap Erener'in botokslu hallerine gazeteci Ahmett Hakan'da dahil oldu.

Ahmet Hakan 30 Nisan'da Hürriyet'te yayınladığı köşe yazısında Rafet El Roman ve Sertap Erener'i birbirine benzetmişti. 

Ahmet Hakan yazıdığı köşe yazısında, 'Merak Bir: Sertap Erener ile Rafet El Roman'ın estetik operasyon sonrası birbirine benzemesi bir tek benim mi ilgimi çekiyor? Merak İki: Bu iki ismin ynı estetik cerrahın operasyonuna maruz kalıp kalmadığını bir tek ben mi merak ediyorum?' demişti.

4 Ekim 2024 burç yorumları: Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova, Balık burcu... 4 Ekim 2024 burç yorumları: Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan,... Haberi Görüntüle

RAFET EL ROMAN KÜPLERE BİNDİ

Ahmet Hakan'ın köşe yazısında yaptığı yorum sonrası, Rafet El Roman'dan cevap gecikmedi. İkinci Sayfa'nın sosyal medya hesabına yorum yapan ünlü şarkıcı Rafet El Roman; ''Arkadaşlar, ve sevgili Ahmet Hakan, bende estetik falan yok, 5 ay önce botox yaptırdım pişmanlığımı da dile getirdim. airiyeten bu fotoğraf, talihsiz çekilmiş ve üzerinde oynanmış bir fotoğraf, başka bir fotoğraf ta yok basının elinde, sürekli bu fotoğrafı paylaşıp, estetik yaptıran ünlülerle aynı karede haber olmak önce komikti fakat artık sinir bozucu olmaya başladı, görüntümün bu fotoğrafla hiç bir alakası yok, gerçekte her zaman bildiğiniz gibi karizmatik ve yakışıklı biriyim, kıskançlık yapıp gölge düşürmeye çalışmayın'' açıklamasında bulundu. 

 

Habere Tepki Ver

0

0

1

0

0

0

1

0

Kübra BEYAZOĞLU

TRHaber.com - Yaşam


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading