Brad Pitt'ten hayranlarını heyecanlandıran fotoğraf! Formula 1 filminden ilk kare geldi! Filmin adı ve vizyon tarihi açıklandı!

Brad Pitt'ten hayranlarını heyecanlandıran fotoğraf! Formula 1 filminden ilk kare geldi! Filmin adı ve vizyon tarihi açıklandı!

Dünyaca ünlü Hollywood filmi yıldızı Brad Pitt Formula 1 konulu filminden ilk görüntüler geldi. Çekimleri başlayan filminden hayranlarını heyecanlandıran afiş görseli gelirken, vizyon tarihi de belli oldu.

Yaşam

06.07.2024, 11:55

Son dönemlerde eski eşi Angelina Jolie ile arasında çıkan davalar sonrasında 60 yaşındaki ünlü oyuncu Brad Pitt çocukları ile arasındaki sorunlarla da gündeme gelmişti. Ancak ünlü yıldız özel hayatına ilişkin sorunlarla uğraşırken kariyer hayatında da yıldızı parlamaya devam ediyor.

25 Eylül 2024 burç yorumları: Koç, Boğa, İkizler, Yengeç,Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova, Balık burcu... 25 Eylül 2024 burç yorumları: Koç, Boğa, İkizler, Yengeç,Aslan, Başak,... Haberi Görüntüle

BRAD PİTT YENİ FİLMİYLE GELİYOR

Uzun zamandır herhangi bir proje de yer almayan Pitt'in, Joseph Kosinski'nin yönetmenliğinde Formula 1 filminde yer alacağı öğrenilmişti.

Pitt'in Apple Original Films imzalı yapıp şirketinin film projesinde yer alması hayranlarını heyecanlandırırken filmin vizyon tarihi de açıklandı.

Amerikalı ünlü oyncunun kardeşi Türkiye'ye gelin geldi! Kına gecesinde doyasıya eğlenen aktör sosyal medyada viral oldu! Amerikalı ünlü oyncunun kardeşi Türkiye'ye gelin geldi! Kına gecesinde doyasıya... Haberi Görüntüle

FİLM 2025'TE VİZYONDA

Filmin 27 Haziran 2025 yılında yayınlanması beklenirken filmin ilk afişi de yayınlandı.

Filmin resmi adının F1 olacağı öğrenilirken, kadroda, Kerry Condon, Javier Bardem, Tobias Menzies, Sarah Niles, Kim Bodnia ve Samson Kayo yer alacak. Ayrıca filmin yapımcıları arasında 7 kez dünya şampiyonu olan Lewis Hamilton'da yer alıyor.  

Habere Tepki Ver

1

0

0

0

0

0

0

0

Kübra BEYAZOĞLU

TRHaber.com - Yaşam


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading