Yandex Metrica

Brad Pitt'ten sonra gönlünü ünlü rapçiye kaptırdı! Angelina Jolie yeni aşkıyla görüntülendi!

Brad Pitt'ten sonra gönlünü ünlü rapçiye kaptırdı! Angelina Jolie yeni aşkıyla görüntülendi!

2016 yılında Brad Pitt ile yaşadığı şiddet skandalından sonra yolları ayıra nünlü aktör Angelina Jolie Venedik Film Festivali'nde yen sevgilisi ile görüntülendi. Ünlü rapçi ile Jolie'nin aralarında 8 yaş olduğu ve ikilinin ciddi olmayan bir ilişki içerisinde olduğu öğrenildi.

Yaşam

30.08.2024, 17:25

2005 yılında tüm dünyanın diline düşen ve 'Mr and Mrs' filminden sonra aşk yaşamaya başlayandünyaca ünlü aktör Angelina Jolie ve Brad Pitt çifti 2016 yılında aralrında yaşanan şiddet olayı sonrasında yolları ayırmış, Jolie çocuklarından birine şiddet uyguladığını iddia etmişti. 

Maddox, Pax, Zahara, Shiloh, Knox ve Vivienne adında 6 çocuğu bulunan çift çekişmeli boşanma süreci sonrasında tamamen yolları ayırmıştı. 

Kahramanmaraş'ta akılalmaz cinayet: Su içmek istediği için öldürüldü! 2 aylık bebeği babasız bıraktılar: O anları kameraya aldılar Kahramanmaraş'ta akılalmaz cinayet: Su içmek istediği için öldürüldü! 2 aylık... Haberi Görüntüle

ÜNLÜ RAPÇİ AKALA İLE GÖRÜNTÜLENDİ

Ünlü aktör Jolie ise Venedik Film Festivali'nde İngiliz rapçi Akala ile aşk yaşadığı iddia edildi. İkilinin otelden birlikte çıkarken kameralara yakalanması sonrasında In Touch'un haberine göre, Akala ile ciddi olmayan bir ilişki içerisinde oldukları ve bir yıldır aşk yaşadıkları öğrenildi.

Ahmet Çakar'dan Miss Turkey 2024 birincisi İdil Bilge hakkında çirkin yorum Ahmet Çakar'dan Miss Turkey 2024 birincisi İdil Bilge hakkında çirkin... Haberi Görüntüle

YENİ AŞKA YELKEN AÇTI

Ünlü rapçinin Jolie ile birlikte festivale katıldığı ve kızlarına krşı ilgili olduğu Jolie'nin ise bu durumdan hoşlandığını belirterek yakın bir kaynak, ''Bence Angelina'nın Akala'ya olan ilgisinin büyük bir kısmı aslında fiziksel ilişkinin ötesinde. Angelina, Akala'nın çocuklarıyla iyi iletişiminden etkileniyor, çünkü bu onun için çok önemli. Aktivizme olan ilgileri üzerinden de bağlantı kuruyorlar ve seyahat etme ve farklı kültürleri keşfetme tutkusunu paylaşıyorlar. Angelina bu tür bir çekim hissetmeyeli uzun zaman olmuştu.'' dedi.

 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Kübra BEYAZOĞLU

TRHaber.com - Yaşam


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading