Sitede Ara

Bu burçların her cümlesi bir espri! Ciddi konularda bile şaka yapabiliyorlar! İşte en çok ve en az komik burçlar

Bu burçların her cümlesi bir espri! Ciddi konularda bile şaka yapabiliyorlar! İşte en çok ve en az komik burçlar

Espri yapmak hem zeka hem de yetenek işi. Bazı insanlar ne kadar uğraşırsa uğraşsın çevresindekileri güldüremeyebiliyor. Atrologlara göre bu durum burçlarla alakalı olabilir. Peki en fazla ve en az komik olan burçlar hangileri? Sizin burcunuz listenin kaçıncı sırasında yer alıyor? 

Yaşam

01.10.2024, 11:40

Şimdiki zaman hakkında bilgi sağlamak ve gelecekteki olayları tahmin etmek için kullanılan burçlar insan karakterini de şekillendiriyor. 

Kimi burcunun özelliğinden dolayı sinirli olabiliyor kimi neşeli kimi depresif kimi ise özgürlüğüne düşkün. 

Peki espri yeteneği konusunda bir sıralama olsa burçlar nasıl bir dizime sahip olurdu? 

Sondan başlayarak bakalım. 

Sıla bebeğe cinsel istismar olayında çarpıcı detay: Annesi 2 ay önce tahliye olmuş! Suçuysa... Sıla bebeğe cinsel istismar olayında çarpıcı detay: Annesi 2 ay... Haberi Görüntüle

OĞLAK

Listenin en son sırasında Oğlak var. 

Herhangi bir burç komik olabilir, ancak Oğlaklar duygularını dünyaya göstermektense ciddi bir yüz ifadesi takınmayı tercih ediyor. 

Genel olarak, Oğlaklar özellikle kendilerine özgü, çok kuru mizah anlayışlarını anlamayanlar için kırılması zor yumurtalar olarak görülebiliyor. 

Astrologlar Oğlaklara şunu tavsiye ediyor: 

Biraz rahatla ve kendinle dalga geçmekten korkma.

Kova-burcu-listenin-alt-siralarinda

Ev alıp satacaklar dikkat! AK Parti'den yeni yasa çalışması: Tapu harcına indirim, piyasa bozucu eylemlere ceza Ev alıp satacaklar dikkat! AK Parti'den yeni yasa çalışması: Tapu... Haberi Görüntüle

KOVA

Kova burcunun listenin en alt sıralarında olmasının sebebi komik olmamaları değil, kendi şakalarıyla ortaya çıkmaktansa başkalarının mizahının tadını çıkarmayı tercih etmeleri. 

Kova burcu insanları ilk başta başkalarına karşı kendilerini kapatma eğiliminde olabiliyor. 

Mizahlarını yalnızca sıkı sıkıya bağlı bir grupla paylaşmayı tercih edebiliyorlar çünkü yabancılarla paylaşmak kendilerini açığa çıkarmış hissettiriyor.

Açlık ve yoksulluk sınırının rakamları netleşti: Dört kişilik ailenin ihtiyacı bakın kaç lira Açlık ve yoksulluk sınırının rakamları netleşti: Dört kişilik ailenin ihtiyacı... Haberi Görüntüle

YENGEÇ

Yengeç, gerçekten kastetmediklerini bilen insanlar için çok komik olan, ancak şakayı anlamayanlar için rahatsız edici olabilen, kendini küçümseyen mizahın kraliçesi. 

Ayrıca açık sözlü, konuya odaklı bir mizahı tercih ediyorlar. 

Şaka yaptığınızı bildiklerinden emin olmak için etrafınızdakilere haber verin.

Boga-burclari-yakin-hissettiklerine-saka-yapiyor

Kaza yapan adama yardıma geldiler! Soyup gittiler Kaza yapan adama yardıma geldiler! Soyup gittiler Haberi Görüntüle

BOĞA

Boğa burcu, mütevazı ve rahat olmasıyla biliniyor ve mizah anlayışı da öyle. 

Şakalarını kalabalığın içinde bağırarak herkesin duymasını sağlayacak kişi değiller. 

Ancak, en yakınındaki kişiye son derece komik bir yorum fısıldayarak onları bir kahkaha krizine sokacak kişi olabilirler. 

İki kişilik bir kahkaha partisi her zaman eğlenceli olsa da, bu mizahı dünyayla paylaşmaktan ve başkalarının da şakaya dahil olmasından korkmayın. 

Meteoroloji hangi bölgeler için uyardı? İşte 30.09.2024 pazartesi günü sel ve su bakını beklenen yerler... Meteoroloji hangi bölgeler için uyardı? İşte 30.09.2024 pazartesi günü sel... Haberi Görüntüle

BALIK

Uzun soluklu ama komik bir fıkrayla mı ilgileniyorsunuz? 

Balık burcu sizi mutlu etmek için burada! 

Balık burcu fıkra anlatmaktan başka bir şey sevmez, ancak bazen izleyicilerini de kaybedebilirler. 

Burun tıkanıklığının sebebi alerji sanıyordu! Gerçek 26 yıl sonra ortaya çıktı! İşte Andi Norton'un hikayesi Burun tıkanıklığının sebebi alerji sanıyordu! Gerçek 26 yıl sonra ortaya... Haberi Görüntüle

BAŞAK

Başak burcu, burçların alaycılık kraliçesi ve kuru, kendini küçümseyen mizah anlayışları var. 

Herhangi bir durumdaki ironiyi hemen gösterebilen veya tamamen yerinde bir gözlemle gerginliği ortadan kaldırabilenler onlar oluyor.

Elbette, bu tür mizah, duruma bağlı olarak az ya da çok takdir edilebilir, ancak işe yaradığında gerçekten işe yarıyor. 

Akreplerin-sakalari-incitici-olabiliyor

İZLE | Batık Osmanlı gemisinde tarihi keşif! İşte Yeniçeriler'in tüfekleri... İZLE | Batık Osmanlı gemisinde tarihi keşif! İşte Yeniçeriler'in tüfekleri... Haberi Görüntüle

AKREP

Akrepler uzun, derin sohbetleri severler, ancak bu sohbeti biraz mizahla renklendiremeyecekleri anlamına gelmez.

Elbette, karanlık mizah olabilir, ancak karanlık materyal de doğru şekilde ele alındığında komik olabilir. 

Bununla birlikte, Akrepler şakalarında incitici veya saldırgan bir bölgeye sapmamaya dikkat etmeli ve ne zaman çok ileri gittiklerini fark etmelidir. 

Yeni arkadaşlarınıza mizahınızı sonunda "anlamaları" için zaman verin, anladıklarında, kahkahalarla yerlerde yuvarlanacaklardır.

Vahe ile Evdeki Mutluluk başvuru formu! Evdeki Mutluluk başvurusu nasıl yapılır? Vahe ile Evdeki Mutluluk başvuru formu! Evdeki Mutluluk başvurusu nasıl... Haberi Görüntüle

ASLAN

Aslanlar, ilgi odağı olmayı seven ve komik olmanın tam da bunu yapmalarına yardımcı olduğu doğal performansçılardır. 

Onlar, komedi etkisi için abartılarla dolu çılgın bir fıkra anlatmayı seven ve sesler de dahil olmak üzere tüm rolleri kendileri oynamaktan çekinmeyen arkadaşlardır. 

Ortam hoşlarına giderse Aslanlar etraftaki en komik arkadaşlardır.

Koc-burclari-kabul-edilme-kaygisiyla-espri-yapiyor

Gram altını olan bayram edecek! İslam Memiş'ten altınını satmayı düşünenlere uyarı Gram altını olan bayram edecek! İslam Memiş'ten altınını satmayı düşünenlere... Haberi Görüntüle

KOÇ

Koç burcu, komik ve neşeli mizah anlayışıyla bilinir ve şakalarının tutmasını sağlamak için fizikselliği kullanmaya yabancı değildir. 

Doğuştan lider olan Koç burcu, takım arkadaşlarına, iş arkadaşlarına ve arkadaşlarına kendilerini sevdirmek için sık sık şakalar yapar ve onlara dünyanın ellerinde güvende olduğunu gösterir. 

Koç burcu ayrıca fiziksel mizahı da sever, aptalca yürüyüşler, komik suratlar ve düşmeler onlar için çok kolaydır. 

Boris Fırtınası İtalya'yı rehin aldı: Ülkede kırmızı alarm Boris Fırtınası İtalya'yı rehin aldı: Ülkede kırmızı alarm Haberi Görüntüle

İKİZLER 

İkizler burcu gevezelik yetenekleriyle bilinir.

Ayrıca başkalarıyla dalga geçme, çizgiyi aşmama ve kötü veya saldırgan görünmeme gibi nadir bir yeteneği vardır. 

Uzun fıkralar onların güçlü yanı olmayabilir, ancak bir İkizler burcu her zaman alaycı bir yorum veya az önce yaşananları mükemmel bir şekilde özetleyen komik bir tek cümle için müsaittir.

Antik çağda ismi Samuha'ydı: Sivas'taki Hitit şehrinden öyle bir şey çıktı ki... Antik çağda ismi Samuha'ydı: Sivas'taki Hitit şehrinden öyle bir şey... Haberi Görüntüle

Dikkat! Çocuğunuz zorbalık mağduru olabilir! Bu durumun sebebi bizzat ebeveynlerin tutumu Dikkat! Çocuğunuz zorbalık mağduru olabilir! Bu durumun sebebi bizzat ebeveynlerin... Haberi Görüntüle

TERAZİ

Süper arkadaş canlısı Terazi burcu, zodyağın sosyal kelebeğidir.

Bu yüzden en komik burçlardan biri olmaları şaşırtıcı değildir. 

Teraziler başkalarının enerjisinden beslenir, bu yüzden siz gülümsüyorsanız onlar da gülümsüyordur.

Bu, bazen etraflarındaki herkesin iyi vakit geçirdiğinden emin olmak için utanç verici aşırılıklara gidecekleri anlamına mı geliyor? 

Evet. Genellikle işe yarıyor mu ve tüm partiyi kahkahalara boğuyor mu? Elbette.

En-komik-burc-Yay

Sıla bebeğe cinsel istismar olayında çarpıcı detay: Annesi 2 ay önce tahliye olmuş! Suçuysa... Sıla bebeğe cinsel istismar olayında çarpıcı detay: Annesi 2 ay... Haberi Görüntüle

YAY

Zekâları Yay'ı tartışmasız zodyakın en komik burcu yapıyor. 

Okçular her durumda mizahı bulabilmeleriyle ünlüdür ve kapıdan içeri girdikten saniyeler sonra sizi kahkahalarla yere seren o arkadaş olma eğiliminde oluyorlar.

Yaylar kriz anında yanınızda olması gereken mükemmel insanlardır çünkü korkunç bir durumla ilgili tek komik şeyi seçip sizi daha iyi hissettirmek için kullanan kişi onlar olacaktır. 

Ayrıca harika fıkra anlatıcılarıdırlar ve sıradan bir günü ofis düzeyinde bir komediye dönüştürebilirler. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Saadet Diş

TRHaber.com - Yaşam


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading