Yandex Metrica

Sitede Ara

Bu kez takıları gündem oldu! Nesrin Cavadzade 11 milyonluk saat taktığı iddialarına sert çıktı: Kapıma vergi memurları...

Bu kez takıları gündem oldu! Nesrin Cavadzade 11 milyonluk saat taktığı iddialarına sert çıktı: Kapıma vergi memurları...

Türkiye'nin  sevilen oyuncularından olan Nesrin Cavadzade tatilde verdiği pozlarla kolundaki saati dikkat çekmiş, 11 milyon TL olduğu iddialarıyla gündeme gelmişti. Ünlü oyuncunun servet değerindeki saatinin fiyatına ilişkin ise şaşırtan bir açıklamada bulundu. Cavadazade, 'öyle bir fiyat olabilir mi?' diyerek konuya açıklık getirdi. 

Yaşam

05.07.2024, 11:31

Yasak Elma, Şahane Hayatım, Samanyolu, Kuzu, Yersiz Yurtsuz gibi projelerde yer alan ve adını duyurmayı başaran 41 yaşındaki Azerbaycan'lı ünlü oyuncu Nerin Cevadzade tatil pozlarıyla adından sıkça söz ettirmeyi başardı.

Tatilde verdiği pozlarla sosyal medyanın dilinden düşmeyen ünlü oyuncu Nesrin Caavadzade geçtiğimi günlerde kolundaki saatinin 11 milyon TL olduğu iddialarına cevap verdi. 

Tüm Türkiye çeyrek finale kilitlendi! Bir ünlü şarkıcı daha maç günü vereceği konseri iptal etti! Tüm Türkiye çeyrek finale kilitlendi! Bir ünlü şarkıcı daha maç... Haberi Görüntüle

''KAPIMA VERGİ MEMURLARI DAYANIRDI''

Geçtiğimiz günlerde Bebek'te kameralara takılan ünlü oyuncu Cavadzade'ye plajda taktığı saat soruldu. Ünlü oyuncu, "Öyle bir fiyat olur mu? Tabii ki de yazılanlar doğru değil. Öyle bir fiyat olsa kapıma vergi memurları dayanırdı." diye açıklamada bulundu.

Prenses Diana'nın elbisesi 910 bin dolara satıldı Prenses Diana'nın elbisesi 910 bin dolara satıldı Haberi Görüntüle

O POZLARINA BİNLERCE BEĞENİ YAĞDI

3.3 milyon takipçili sosyal medya hesabından tatil pozlarını paylaşan güzel oyuncunun o pozlarına binlerce yorum ve beğeni yağdı. 

 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Kübra BEYAZOĞLU

TRHaber.com - Yaşam


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading