Yandex Metrica

Sitede Ara

Bu nasıl annelik dedirtmişti! Kızını sosyal medyada ifşalayan Deniz Akkaya hakkında mahkeme kararını verdi

Bu nasıl annelik dedirtmişti! Kızını sosyal medyada ifşalayan Deniz Akkaya hakkında mahkeme kararını verdi

Ünlü manken Deniz Akkaya geçtiğimiz haftalarda 16 yaşındaki kızı Ayşe Önbilgin'den kızından şiddet gördüğünü iddia ederek sosyal medya hesabından kızıyla konuşmalarını ifşalamıştı. Mahkeme Akkaya ve kızı arasında yaşananlara ilişkin kararını verdi. Ünlü mankene mahkeme sosyal medya yasağı getirdi. 

Yaşam

29.06.2024, 19:11

Bir dönemler mankenlik yapan Deniz Akkaya geçtiğimiz haftalarda 16 yaşındaki kızı Ayşe Önbilgin tarafından darp edildiği ve balkona kilitlediğini açıklaması üzerine olay mahkemeye taşınmıştı. 

Konserlerden en çok kazanan sanatçı belli oldu! Zirveyi 12 milyon TL ise o isim kaptı! Konserlerden en çok kazanan sanatçı belli oldu! Zirveyi 12 milyon... Haberi Görüntüle

KIZININ VELAYETİ BABASINA GEÇTİ

Akkaya'nın 16 yaşındaki kızı Ayşe Önbilgin mahkeme tarafından koruma altına alınırken baba Efe Önbilgin ise mahkemeye başvurarak kızının velayetinin kendisine geçmesini talep etmişti. 

Hep aynı numaralar! Birce Akalay'ın sevgilisi Hakan Kurtaş'ın aşk dolu bakışları tepki topladı! Hep aynı numaralar! Birce Akalay'ın sevgilisi Hakan Kurtaş'ın aşk dolu... Haberi Görüntüle

MAHKEMEDEN AKKAYA'YA SOSYAL MEDYA YASAĞI

Mahkeme Ayşe Önbilginin velayetini babasına vermesinden sonra ise baba Efe Önbilgin yeniden mahkemeye başvuruda bulunarak Aile Mahkemesine dilekçe sundu. 

Baba Önbilgin, Deniz Akkaya'nın sosyal medya hesabından kendi şahıslarına yönelik söylemleri nedeniyle tedbir kararı istedi. 

Mahkemenin talebi değerlendirmesi sonucunda ise Deniz Akkaya'ya mahkeme, 'Tehdit, hakaret, aşağılama veya küçümseme içeren söz ve davranışlarda bulunmaması' nedeniyle 3 ay tedbir kararı verdi.

 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Kübra BEYAZOĞLU

TRHaber.com - Yaşam


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading