Bu paylaşım sosyal medyada viral oldu! İstanbul Boğazı'nda menemen yemenin bedeli bakın kaç TL?

Bu paylaşım sosyal medyada viral oldu! İstanbul Boğazı'nda menemen yemenin bedeli bakın kaç TL?

Sosyal Medya'da İstanbul Boğazı'nda bir restoranda menemenin fiyatı viral oldu. Boğaza karşı kahvaltı yapmak isteyen bir sosyal medya kullanıcısı sucuklu menemenin 18 bin 900 TL olduğunu görünce isyan ederek paylaşımda bulundu.

Yaşam

23.06.2024, 15:16

Son zamanlarda restoranlarda menülere yapılan zamlar dikkat çeksede İstanbul’da denize karşı bir mekânda 18 bin 900 liralık menemenin fiyatı çok konuşuldu.

TikTok'ta İstanbul Boğazı'nda bir mekanın fiyatlarına dair yapılan paylaşım gündem oldu. Paylaşımda sucuklu menemenin 18 bin 900 TL olduğu görüldü. Sosyal medya kullanıcıları gördükleri fiyata tepki gösterdi.

Ev alıp satacaklar dikkat! AK Parti'den yeni yasa çalışması: Tapu harcına indirim, piyasa bozucu eylemlere ceza Ev alıp satacaklar dikkat! AK Parti'den yeni yasa çalışması: Tapu... Haberi Görüntüle

MENEMENİN FİYATI ŞAŞKINLIK YARATTI 

İstanbul Boğazı'nda deniz manzarasına karşı kahvaltı yapmak istediğini dile getiren bir kullanıcının sosyal medya paylaşımı şaşkınlık yarattı. Deniz keyfi yapmak için geldikleri mekanda, "İstanbul'da denize karşı kahvaltı yapalım dedik. Karşılaştığımız manzaraya bak" notunu ekleyen kullanıcı ardından menüdeki menemenin fiyatını gösterdi.

28 Eylül 2024 burç yorumları: Koç, Boğa, İkizler, Yengeç,Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova, Balık burcu... 28 Eylül 2024 burç yorumları: Koç, Boğa, İkizler, Yengeç,Aslan, Başak,... Haberi Görüntüle

"18 BİN TL'Yİ YERİM DAHA İYİ"

Menüde sucuklu menemen olarak satılan ürünün 18 bin 900 TL olması sosyal medya kullanıcılarını şoke etti Bir sosyal medya kullanıcısı, "Yanlış yazılmış mümkün değil" yorumunu ekledi. Bir başka kullanıcı ise, "18 bin TL'yi yerim daha iyi" yorumunu yaptı. Üçüncü bir sosyal medya kullanıcısı ise, "Gerçek olduğuna inanamıyorum" yorumunda bulundu.

Habere Tepki Ver

0

0

2

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Zehra EVCİL

TRHaber.com - Yaşam


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading