Yandex Metrica

Burcu Biricik anne oldu! Ünlü oyuncu bebeğine bakın hangi ismi verdi!

Burcu Biricik anne oldu! Ünlü oyuncu bebeğine bakın hangi ismi verdi!

Camdaki Kız dizisiyle ününe ün katan Burcu Biricik anne oldu. Biricik, Emre Yetkin ile birlikte kızlarına Luna ismini verdiği öğrenildi. 

Yaşam

15.07.2024, 17:09

2016 yılında Emre Yetkin ile dünyaevine giren 35 yaşındaki ünlü oyuncu Burcu Biricik sosyal medya hesabından hamile olduğunu duyurmuş, heyecanla bebeklerinin doğmasını beklemişlerdi. 

Deniz Uğur oğlunun babasında kalmasına izin vermedi! Ablası Ayşe Nazlı küplere bindi: İğrenç yorumlarıyla... Deniz Uğur oğlunun babasında kalmasına izin vermedi! Ablası Ayşe Nazlı... Haberi Görüntüle

LUNA BEBEK DÜNYAYA GELDİ

Evliliklerinden yıllar sonra ilk kez annelik duygusunu tadan Burcu Biricik nihayet bebeğini kucağına aldı. Sağlıklı bir kız bebek dünyaya getiren Biricik, henüz sosyal medya hesabından paylaşımda bulunmadı. 

Çiftin bebeklerine Luna adını verdikleri öğrenildi.

Japon arkeologlar Afyon'da kayıp şehri buldu! Binlerce yıl öncesine ait şehir için Japon Hükümeti harekete geçti! Japon arkeologlar Afyon'da kayıp şehri buldu! Binlerce yıl öncesine ait... Haberi Görüntüle

KIZINIZ HEYECANLA BEKLEDİ

Biricik, geçtiğimiz hafta Zeynep Bastık'ın konserine gitmiş, hamilelik sürecine ilişkin, "Herhalde buradan doğuma giderim diye düşünüyorum. Zeynep'in konserine çok gelmek istiyordum, bugün kaçıramazdım o yüzden geldim. Hamilelik iyi geçti, keyifliydi. Ama son haftalar sıkıntı... Hacıyatmaz gibi bir sağa yatıyorum bir sola yatıyorum. Sıcaklar basıyor, ayaklarım şişiyor. Olabilecek her şeyi yaşıyoruz ama tatlıyız" demişti. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Kübra BEYAZOĞLU

TRHaber.com - Yaşam


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading