Yandex Metrica

Buse Terim'in eski eşi fena yakalandı! Volkan Bahçekapılı otel çıkışı muhabirlere tehditler savurdu!

Buse Terim'in eski eşi fena yakalandı! Volkan Bahçekapılı otel çıkışı muhabirlere tehditler savurdu!

Buse Terim'in eski eşi ünlü iş adamı Volkan Bahçekapılı otel çıkışı genç bir kadınla görünütlenince panikledi. Ünlü iş adamı muhabirleri tehdit ederek zor anlar yaşattı.

Yaşam

26.08.2024, 11:09

Fatih Terim'in kızı Buse Terim ile 2014 yılında dünyaevine giren ünlü iş adamı Volkan Bahçekapılı Mayıs ayında yolları ayırmış 10 yıllık evlilikleri anlaşmalı bir şekilde sona ermişti. 

4 Eylül 2024 burç yorumları: Koç, Boğa, İkizler, Yengeç,Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova, Balık burcu... 4 Eylül 2024 burç yorumları: Koç, Boğa, İkizler, Yengeç,Aslan, Başak,... Haberi Görüntüle

OTEL ÇIKIŞI GİZEMLİ GÜZELLE GÖRÜNTÜLENDİ

Buse Terim kızlrıyla birlikte hayatına devam ederken Volkan Bahçekapılı ise geçtiğimiz akşam otel çıkılı görüntülendi. Bahçekapılı İstanbul Bebek Otel'den yanında bulunan genç bir kadın ile araca binerken görüntülendi. Bahçekapılı muhabirlerle karşılaşmasının ardından sinirlendi ve büyük panik yaşadı. 

İrem Derici o sözleri söylediğine bin pişman oldu! DM kutum nüfus kağıdıyla doldu! İrem Derici o sözleri söylediğine bin pişman oldu! DM kutum... Haberi Görüntüle

MUHABİRLERE TEHDİT SAVURDU

Ünlü iş adamının aracı hareket ettikten kısa bir süre sonra durdu ve Bahçekapılı'nun şoförü muhabirlerin yanına gelerek, “O fotoğrafları silin, yoksa kötü olur. Hangi gazetedesiniz siz, yarın görüşürüz” diyerek tehdit ettiği öğrenildi.

Buse Terim ile evli olduğu dönemlerde eşine ihanet ettiği iddiaları ile gündeme gelen Volkan Bahçekapılı, şoförü ve yanındaki genç kadınla hızla uzaklaştı. 

 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Kübra BEYAZOĞLU

TRHaber.com - Yaşam


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading