Bütün gerçekleriyle duyurdu! Alişan dizilerde rol almamasının nedenini ilk kez açıkladı!

Bütün gerçekleriyle duyurdu! Alişan dizilerde rol almamasının nedenini ilk kez açıkladı!

Hem şarkıcı hem de oyuncu kimliği ile karşımıza çıkan ünlü sanatçı Alişan uzun bir sğredir hehangi bir dizi film projesinde neden yer almadığını açıkladı. Ünlü oyuncuya ayrıca Mahsun Kırmızıgül ile küs olup olmadığı sorusuna ise yanıt verdi. 

Yaşam

20.05.2024, 10:56

Aynalı Tahir, Cennet Mahallesi, Kurt Kapanı, Aşkına Eşkiya gibi filmlerde rol almış, Yağmurlar, Cane Cane, İkimize Birden, Seni Biraz Fazla Sevdim, Hele Bi gibi şarkılarıyla da Türk müziğine katkı sağlayan 47 yaşındaki sanatçı Nişantaş'ında görüntülendi.

8 Ekim 2024 burç yorumları: Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova, Balık burcu... 8 Ekim 2024 burç yorumları: Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan,... Haberi Görüntüle

DİZİLERDE OYNAMAMA NEDENİNİ AÇIKLADI

Basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Alişan, TRT 1'de sunduğu programı hakkında konuştu. Ünlü oyuncunun uzun süredir herhangi bir dizi veya film projesinde yer almamasının nedenine ise cevap verdi. 

Bir annenin başarı hikayesi! Çocuğuna alamadığı Japon oyuncağı hayatını değiştirdi Bir annenin başarı hikayesi! Çocuğuna alamadığı Japon oyuncağı hayatını değiştirdi Haberi Görüntüle

'TELEVİZYON PROGRAMIYLA MUTLUYUM'

Alişan set sürelerinin uzunluğundan dert yakınarak, "Sanatçı olup dizi yapan bir tek Özcan (Deniz) var sanırım. Eskiden üç gün set, dört gün müzik yapıyorduk. Şimdi haftanın 6-7 günü set var. Bu yüzden şarkıcılar şu an dizi yapamıyor. Ben televizyon programı yapıyorum, o yüzden düşünmem. Televizyon programıyla mutluyum" dedi.

11 Ekim 2024 burç yorumları: Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova, Balık burcu... 11 Ekim 2024 burç yorumları: Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan,... Haberi Görüntüle

ÖZCAN DENİZ VE MAHSUN KIRMIZIGÜL İLE KÜS MÜ?

Şarkıcı ayırca Özcan Deniz ve Mahsun Kırmızıgül ile küs olup olmadığı sorusuna ise, ''Eskisi gibi değiliz ama küslük yok" cevabını verdi. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Kübra BEYAZOĞLU

TRHaber.com - Yaşam


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading