Yandex Metrica

Sitede Ara

Çağatay Ulusoy'a para yetişmiyor diye final yapmıştı! Bölüm başı 2 milyon TL aldığı iddialarına açıklama!

Çağatay Ulusoy'a para yetişmiyor diye final yapmıştı! Bölüm başı 2 milyon TL aldığı iddialarına açıklama!

NOW TV ekranlarında yayınlanan ancak kısa bir süre sonra final yapan Gaddar dizisinde başrol oynayan Çağatay Ulusoy hakkında şaşırtan bir iddia ortaya atılmıştı. Ulusoy'un bölüm başı 2 milyon TL aldığı iddialarına rol arkadaşı Sümeyye Aydoğan açıklama yaptı.   

Yaşam

24.07.2024, 15:28

Türkiye'nin sevilen sanatçıları arasında yerini alan Medcezir, Adını Feriha Koydum, İçerde, Hakan Muhafız gibi dizilerde rol alan 33 yaşındaki ünlü oyuncu Çağatay Ulusoy, son olarak NOW TV'de Gaddar dizisinde rol almıştı.

Pelin Akil'den boşanma iddilarına çarpıcı yanıt! Ben dolandırılmam... Pelin Akil'den boşanma iddilarına çarpıcı yanıt! Ben dolandırılmam... Haberi Görüntüle

BÖLÜM BAŞI 2 MİLYON TL ALDIĞI İDDİA EDİLDİ

Ünlü oyuncunun diziden bölüm başı 2 milyon TL aldığı ve film şirketinin para yetiştiremediği gerekçesiyle dizinin final yaptığı iddia edilmişti. 

Öğrencilere büyük fırsat! Aile Bakanlığı'ndan binlerce liralık ulaşım desteği! Öğrencilere büyük fırsat! Aile Bakanlığı'ndan binlerce liralık ulaşım desteği! Haberi Görüntüle

ÜNLÜ OYUNCUDAN AÇIKLAMA

Ani şekilde final kararı alan diziye ilişkin ise Çağatay Ulusoy'un rol arkadaşı Sümeyye Aydoğan açıklama yaptı. Sümmeye Adoğan'a basın mensupları, "Gaddar’ın final yapma sebebi Çağatay Ulusoy’un bölüm başına aldığı 2 milyon TL mi?" sorusunu yöneltince ünlü oyuncu ''Saçmalamayın. Hiç öyle bir şey yok. Böyle bir şey olabilir mi?" diye cevap verdi. 

 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Kübra BEYAZOĞLU

TRHaber.com - Yaşam


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading