Yandex Metrica

Sitede Ara

Can Yaman'ın eski sevgilisi dünyaevine girdi! Beşiktaş'ın eski kalecisi Loris Karius ünlü spiker ile evlendi!

Can Yaman'ın eski sevgilisi dünyaevine girdi! Beşiktaş'ın eski kalecisi Loris Karius ünlü spiker ile evlendi!

Can Yaman ile aşk yaşamaya başlayan sonrasında ise yolları ayıran ünlü İtalyan spiker Diletta Leotta ile aşk yaşamış ancak kısa süre sonra yolları ayırdı. Ünlü spiker ise sonrasında Beşiktaş'ın eski kalecisi Loris Karius ile dünyaevine girdi. 

Yaşam

24.06.2024, 12:05

İtalya'da kariyerine devam eden ünlü oyuncu Can Yaman ünlü İtalyan spiker Diletta Leotta ile aşk yaşamaya başlamış ancak kıa bir süre sonra yolları ayırmıştı. 

Ünlü spikerin sonrasında ise Beşiktaş'ın eski kalecisi Loris Karius ile aşk yaşamaya başlamış ve hamile olduğunu açıklamıştı. Ünlü futbolcu Loris Karius ise sosyal medya hesabından bir video yayınlayarak, "Size bir şey söylememiz gerekiyor. Bunu bilmiyordunuz. Neşeden uçuyoruz. Biz ve karnım. Yakında üç kişi olacağız" demişti. 

Aria adını verdikleri bebeklerinin dünyaya gelmesinin ardından ise evlilik teklifi almış, "Size bu haberi vermek için biraz bekledim" demişti. 

Hayranlarından buz terapisindeki Engin Altan Düzyatan'a tepki: Bu Ertuğrul Bey mi? Hayranlarından buz terapisindeki Engin Altan Düzyatan'a tepki: Bu Ertuğrul Bey... Haberi Görüntüle

ÜNLÜ SPİKERLE DÜNYAEVİNE GİRDİ

Karius hayatımın erkeği diyerek dünyaevine giren ünlü spiker Diletta Leotta muradına erdi. Dünyaevine giren ünlü çiftin düğünden kareleri paylaştı. 

Dilan Polat yine gündemden düşmüyor! Mahkeme Adli Tıp raporunu inceledi! Tahliye talebinin gerekçesi o detayla ortaya çıktı Dilan Polat yine gündemden düşmüyor! Mahkeme Adli Tıp raporunu inceledi!... Haberi Görüntüle

GELİNLİĞİNE BİNLERCE BEĞENİ YAĞDI

Çiftin düğüne dair paylaştığı fotoğraflara ilişkin ise hayranları, "Harikasınız", "Kadın gelinlikle de çok güzel olmuş",  "Güzel masal çifti",  "Gelinlik çok güzel" yorumunda bulundu.

 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Kübra BEYAZOĞLU

TRHaber.com - Yaşam


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading