Candan kardeşler imana geldi! 'Bir şey dersiniz diye çekindim' dedi! Kapanmak istediğini açıkladı!

Candan kardeşler imana geldi! 'Bir şey dersiniz diye çekindim' dedi! Kapanmak istediğini açıkladı!

Dolandırıcılık şebekesinin üyesi olma suçlarıyla cezaevine giren ünlü sosyal medya fenomeni Candan kardeşlerden Nihal Candan yeme bozukluğu nedeniyle tahliye edilmişti. Ünlü fenomen son sosyal medya paylaşımında ise kapanmak istediğini ancak çekindiğini söyledi. 

Yaşam

27.06.2024, 11:42

Ucuz araba vaadiyle onlarca kişiyi ağına düşüren ünlü sosyal medya fenomeni Bahar Candan ve Nihal Candan kardeşler 14 Kasım 2023 günü dolandırıcılık şebekesine üye olmak suçlarından tutuklanmıştı. Ancak ünlü sosyal medya fenomeni Nihal Candan ise 26 Nisan günü 'anoreksiya nervoza' teşhisi konulması sonucu mahkeme tahliyesine karar vermişti. 

Dev havayolu şirketi iflas bayrağını çekti! Kriz onları da yaktı Dev havayolu şirketi iflas bayrağını çekti! Kriz onları da yaktı Haberi Görüntüle

PAYLAŞIMLARIYLA OLAY OLDU

Silivri'de bulunan Marmara Cezaevi'nden tahliye edilen ünlü sosyal medya fenomeni Candan'ın, bu kez de hapisten çıktıktan sonra sosyal medya paylaşımları olay oldu. 

Ünlü fenomenin tahliye edildikten sonra hastane yerine kuaföre gidip sokaklarda dolaşması tepkilere neden olurken son olarak sosyal medya paylaşımlarıyla dikkatleri üzerine çekti. 

26 Eylül 2024 burç yorumları: Koç, Boğa, İkizler, Yengeç,Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova, Balık burcu... 26 Eylül 2024 burç yorumları: Koç, Boğa, İkizler, Yengeç,Aslan, Başak,... Haberi Görüntüle

''KAPANMAK İSTİYORUM''

Fenomen Nihal Candan'ın katıldığı bir youtube programında namaz kıldığını ve Kur'an okuduğunu söylemişti. Ünlü fenomen Candan şimdi ise, "Kapanmak istiyorum ama ona da bir şey dersiniz diye çekiniyorum açıkçası..." paylaşımında bulundu. 

 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

1

0

Kübra BEYAZOĞLU

TRHaber.com - Yaşam


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading